Anasayfa > Sanat Haberleri > Fatma: Ünlü Yayın Platformu Netflix’ten Yeni Yerli Dizi

Fatma: Ünlü Yayın Platformu Netflix’ten Yeni Yerli Dizi

Uzun zamandır RTÜK ile girdiği sansür polemiğiyle gündem olan Netflix, sosyal medya hesapları üzerinden yeni yerli dizisi “Fatma” için geri sayımın başladığını duyurdu.

Netflix, mart ayında düzenlediği etkinlikte “Şimdiki Aklım Olsaydı”, “Fatma” ve “Sıcak Kafa” isimlerinde üç yeni yerli dizinin izleyiciyle buluşacağını ilan etmişti. RTÜK ile girdiği sansür polemiğinin ardından baş rollerini Özge Özpirinççi ve Birkan Sokullu’nun paylaştığı “Şimdiki Aklım Olsaydı” hakkında iptal kararı alan platformun, ülkemizden çekileceği iddiaları gündeme gelmişti. Netflix, yaptığı açıklamayla birlikte bu iddiaları yalanladıktan sonra yeni yerli dizi projesi “Fatma” için ilk paylaşımını yaptı.

Baş rolde son dönemin en yetenekli isimlerinden biri olan Burcu Biricik’in olacağı dizinin, yönetmen koltuğunda “Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu” filmini de yöneten Özer Feyzioğlu oturuyor. Dizinin senaryosu ise Özgür Önurme tarafından kaleme alınıyor.

burcu-biricik-netflix

Kadın bir seri katilin hikayesini anlatan dizinin çekimlerine 16 Temmuz’da başlanıldığını da paylaşımında duyuran Netflix, dizinin yayın tarihine ilişkin herhangi bir açıklama yapmadı.

Konuya ilişkin yeni haberler için sitemizi takipte kalmayı unutmayın.

Hakkında Berfin ERGİN

Az şey bilip çok şey söyleyen bir sinema tutkunu.

Bir Yorum

  1. Gay, Lezbiyen karakterler yoksa RTÜK sansür ne diye sorar etrafındakilere. Ama belli mi olur, seri katillik var diye sansür de getirebilirler. Ya da canı sıkılır şu niye sansürsüz lan diyip de sansür getirebilirler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir