Anasayfa > Sanat Haberleri > La Casa De Papel 5. Sezon ile Ekranlara Veda Edecek

La Casa De Papel 5. Sezon ile Ekranlara Veda Edecek

Netflix’in hiç şüphesiz en popüler yapımlarından olan La Casa De Papel 5. sezon ile birlikte büyük soyguna nokta koymaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde.

Netflix tarafından satın alındıktan sonra dünya genelinde ciddi bir popülariteye kavuşan ve Netflix‘in de en çok izlenen dizileri arasına girmeyi başaran La Casa De Papel için merakla beklenen haber nihayet geldi. Netflix‘in resmi sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan bir gönderi ile La Casa De Papel‘in izleyicilerine 5. sezon ile birlikte veda edeceği kesinleşmiş oldu.


Netflix tarafından satın alınmadan önce Antena 3 adlı İspanyol televizyon kanalında yayınlanan dizi asıl popülerliğini ise Netflix ile birlikte elde etti. İspanyol televizyon kanalında yayınlanan ilk sezonun ardından Netflix‘in himayesi altında çekilen 3 ve 4. sezonlarda da temposu bir an bile olsun düşmeyen dizi ülkemizde de oldukça geniş bir izleyici kitlesi edinmeyi başardı. Hatta bir Türk karakterin de İstanbul adı ile diziye katılacağı haberleri basında yer bulsa da bu olay en azından yayınlanan ilk 4 sezon içerisinde gerçekleşmedi.

La Casa De Papel 5. sezon ile birlikte izleyicilere veda edeceğini açıklamış olsa da dizinin merakla beklenen final sezonu için henüz Netflix cephesinden gelen resmi bir yayın tarihi bulunmuyor. Bakalım günümüzün en popüler dizilerinden olan La Casa De Papel final sezonu ile izleyicilerin beklentilerini karşılamak konusunda ne derecede başarılı olabilecek?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir