Anasayfa > Sanat Haberleri > La Casa De Papel 5. Sezon Çıkış Tarihi Açıklandı

La Casa De Papel 5. Sezon Çıkış Tarihi Açıklandı

Netflix’in en popüler dizilerinden olan La Casa De Papel 5. sezon ile büyük soyguna nokta koymaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde.

2017 yılında izleyicilerle buluşan ve bir anda dünya genelinde çok büyük bir popülariteye ulaşan La Casa De Papel tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de oldukça popüler. Hatta bu popülerlik öyle boyutlarda ki La Casa De Papel temalı kafeler, müzik klipleri ve spor kulüplerinden gelen forma tanıtım filmleri bile gördük. Yapım böylesine bir çılgınlık yaratmışken izleyiciler uzunca bir süredir de dizinin final sezonunun ne zaman ekranlarda olacağını merak ediyorlardı. O açıklama bugün Netflix cephesinden geldi.


Netflix‘in resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan paylaşıma göre La Casa De Papel 5. sezon 1. kısım ile 3 Eylül tarihinde izleyicilerle buluşacak. Final sezonunun ikinci kısmı ise 3 Aralık tarihinde ekranlarda olacak. İki kısım halinde izleyicilerin beğenisine sunulacak olan final sezonu toplamda 10 bölümden oluşuyor. Böylece izleyiciler iki aylık bir aralıkla final sezonunu tamamlamış olacaklar. Final sezonunun ikiye bölünmesi ve kısım başına az bölüm düşüyor oluşu da sosyal medyada izleyicilerden tepki görmüş durumda. Ancak Netflix‘in de en popüler işlerinden birine böyle kolay veda etmek istememesi de oldukça anlaşılabilir. Bakalım normalde tek sezon olarak planlanan ancak gördüğü yoğun ilgi sonrasında uzatılan dizi final sezonu ile izleyicileri ne derecede mutlu etmeyi başaracak?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir