Anasayfa > Sanat Haberleri > Labirent Devam Filmi Geliyor

Labirent Devam Filmi Geliyor

1986 yapımı ve bir sinema klasiği Labirent için Labirent devam filmi geliyor. Filmin yönetmeni Dr. Strange’den tanıdığımız Scott Derrickson olacak.

İsmini bir türlü söyleyemediğimiz Benedict Cumberbatch’in ana karakter olduğu Dr. Strange filminin ikincisini çekmekten vazgeçtiğini açıklayan yönetmen Scott Derrickson heyecanla beklemeye koyulduğumuz bir işe imza atıyor. Başarılı yönetmenden severek dinlediğimiz ve maalesef 2016 yılında kaybettiğimiz pop ikonu David Bowie‘nin başrolde oynadığı 1986 yapımı Labirent filmine devam filmi geliyor. Proje için TriStar Pictures şirketi ile anlaşan Derrickson’un yönetmenliğini yapacağı filmin senaryosunu Into the Dark ve My Valentine dizilerinin senaryosunu yazan Meggie Levin hazırlayacak. Deadline web sitesinin haberine göre filmin başrolünde kimi göreceğimiz şu an için bilinmiyor.

1986 yapımı Labyrinth filminde küçük erkek kardeşini kurtarmak için yalnızca 13 saati olan 16 yaşındaki Sarah’nın birbirinden tuhaf yaratıklarla karşılaşmasını izlemiştik. Yıllar sonra da olsa bir devam filmi gelecek olması heyecanlandırırken umuyoruz ki sonuç bizi hayal kırıklığına uğratmaz.

Eve Kapanmışken İzlenebilecek 10 Netflix Dizisi

Labyrinth filmi şu an için Netflix üzerinden izlenebilir durumda. Bir çoğumuzun bu dünyada bile olmadığı 1986 yılından bir klasik haline gelmiş bu fantastik filmin fragmanını ise aşağıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler.

Hakkında İrem Hamamcılar

İrem İngilizce öğretmeni, sıkı bir DnD oyuncusu ve çocuklara DM'lik yapıyor. Bunlardan kalan zamanını okumak ve internetten oyun izlemekle geçiriyor.

Bir Yorum

  1. Yeni yapımları ben sevemiyorum nedense umarım bu güzel olur sevdiğim bir filmdi diye hatırlıyorum hemen hemen tamamını unutmuş olsam da. Bu 1980-2000 arası filmler farklı bir duygu geçiriyorlar bana dublajlar çok hoş, kıyafetler çok yerinde, kızlar güzel, kamera açıları ve oyunculuklar mükemmel oluyor genelde <3

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir