Anasayfa > Sanat Haberleri > Last of Us Dizisi Kadrosuna Yeni İsimler Eklendi

Last of Us Dizisi Kadrosuna Yeni İsimler Eklendi

Last of Us dizisi yeni isimlerle kadrosunu genişletiyor. Yeni isimler ve dizi hakkında detaylar şimdiden heyecanlanmamıza yetti.

Playstation’da sevilerek oynanan oyundan uyarlama olacak dizi hakkında yeni gelişmeler var. HBO‘da yayınlanacak diziye üç yeni isim daha katıldı. Deadline sitesinin haberine göre oyun karakterlerinden Joel’in kardeşi Tommy’i seslendiren Jeffery Pierce dizide Perry’i canlandıracak. Bill karakteri Con O’Neill tarafından izleyici karşısına çıkacak ve Murray Barlett ise Frank karakterini canlandırıyor olacak.

Şubat ayında başrollerini öğrendiğimiz ve Game of Thrones, Narcos gibi yapımlardan tanıdığımız ünlü oyuncu Pedro Pascal Joel‘i de yıldız kadrosu içinde barındıran dizi, Playstation Productions‘tan çıkan ilk televizyon dizisi olacak. Craig Mazin ve Neil Druckmann tarafından yönetmenliği yapılacak dizinin çekimlerinin 2022 yılı Haziran ayında tamamlanması bekleniyor.

Netflix Platformuna Gelecek Ubisoft Film ve Dizileri

Neill Druckmann, dizinin çekimleri başladıktan sonra dizide kullanılacak bazı diyalogların oyundan kaldırıldığını belirtmişti. 2013 yılında yayınlanan Last of Us ve 2020 yılında piyasaya çıkan Last of Us II oyunlarında geçen olaylara bağlı olarak çekilecek dizide oyundan tamamen farklı olayların da yer alacağı açıklandı. Druckmann aynı zamanda en sevdiği bölümlerin oyundan tamamen farklı olaylara odaklandığını belirtti. Druckmann aynı zamanda HBO’nun kendilerini diziye odaklanma noktasında şiddetten ziyade karakterlerin hayat hikayelerine ve yaşadıkları dramaya odaklanmaya ittiğini ve bunun dizi için çok iyi olduğunu söyledi.

Last of Us dizisi ile ilgili bu yeni gelişmeler Last of Us III oyununun da habercisi olabilir.

Hakkında İrem Hamamcılar

İrem İngilizce öğretmeni, sıkı bir DnD oyuncusu ve çocuklara DM'lik yapıyor. Bunlardan kalan zamanını okumak ve internetten oyun izlemekle geçiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir