Anasayfa > Sanat Haberleri > LoL Animasyon Dizisi Arcane Yeni Fragmanı İle Vizyon Tarihini Duyurdu!

LoL Animasyon Dizisi Arcane Yeni Fragmanı İle Vizyon Tarihini Duyurdu!

League of Legends animasyon dizisi Arcane nihayet resmi fragmanı ve çıkış tarihi ile karşımızda.

League of Legends Dizisi Arcane için Karakter Posterleri Yayımlandı

League of Legends evreni çeşitli karakteri, kıtası ve şehriyle pek çok farklı hikayeye ev sahipliği yapıyor. Bu farklı hikayelerden birini, Jinx ve Vi‘a odaklanan Zaun ve Piltover‘ın hikayesini ele alan Arcane ise daha çıkış yapmamasına rağmen oyuna aşina olan ya da olmayan birçok kişinin dikkatlerini üstüne çekmiş bir animasyon dizisi. Bir süredir ufak kesitlerle diziyi bekleyenlerin heyecanını artıran Arcane, vizyon tarihinden önce son bir kez daha soluğumuzu kesmek için yepyeni bir fragmanla dönüyor.

Jinx ve Vi‘ın gençlik yıllarına şahit olacağımız dizi Jinx‘in delirmeden önceki ve sırasındaki halini, Vi‘ın ise sevdiği şeyleri korumak adına güçlenmesini gösterecek. İki kız kardeş Piltover ve Zaun arasındaki ve içindeki savaşın ortasında kendilerini bulurken League of Legends oyuncularının tanıdığı başka şampiyonlar da karşımıza çıkacak. Dahi mucit yordle Heimerdinger‘ın yanı sıra henüz insanlığından vazgeçmemiş Viktor ve Piltover‘ın genç dahisi Jayce‘i de Hextech teknolojisiyle iç içe görebileceğiz. Güncel evrende Vi‘ın Piltover gardiyanlığındaki partneri olan Caitlyn‘i de daha genç haliyle tekrardan Vi‘ın yanında göreceğiz.

Arcane

Kesin olan karakterlerin yanında tahminlerden ibaret olsa da oyun içinde Jinx ve Vi‘a karşı replikleri olan ve Singed onu dönüştürmeden önce kız kardeşlerin babaları olduğu teorisiyle öne çıkan Warwick‘in, Jinx ile aralarında bir bağ olduğu düşünülen Ekko‘nun ve en önemlisi yaptığı biyolojik silahlarla tanınan ve Runeterra‘nın tarihinde yerini alan Singed‘ın da dizide görünecekleri düşünülüyor.

Teorilerle öne çıkan bir diğer karakter ise Jinx ile dövüştüğü görülen maskeli kişi. League of Legends 2021 Şampiyon Yol Haritası‘nda karşımıza çıkan son şampiyon ipucunda Runeterra‘nın azimli, pes etmek bilmeyen bölgesini (Zaun olması muhtemel) temsil eden ve elektrik yeteneklerine sahip olacak bir alt koridor nişancısının geleceği duyurulmuştu. Vex‘in ardından çıkacak olan bu şampiyonun çıkışı hem Arcane‘in çıkış tarihine yakın olacağından, hem de verilen ipucu görselinin renk şeması ve kaykayının görünüşü ile uyum sağlaması sebebiyle bir sonraki şampiyonun bu gizemli kişi olması ihtimali pek de imkansız değil.

Arcane

League of Legends animasyon dizisi Arcane fragmanda belirtildiği üzere 6 Kasım’da yalnızca Netflix’de vizyona girecek.

Hakkında Dilara Yıldırım

Oyunlara olan ilgisi henüz 6 yaşındayken başlamış bir Metal Gear hayranı. Son zamanlarda da Steam'in sömürgesi altına girmiş, oyun koleksiyonculuğu hayalleri olan basit bir Dilbilim öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir