Anasayfa > Sanat Haberleri > Lupin 2. Sezonu İle Yaz Aylarında Karşımızda Olacak

Lupin 2. Sezonu İle Yaz Aylarında Karşımızda Olacak

Yeni yılın ilk Netflix dizilerinden olan Lupin 2. sezonu ile beklediğimizden çok daha yakın bir zamanda bizlerle olacak. Detaylar haberimizde.

İlk sezonu geçtiğimiz günlerde yayınlanan ve 5 bölümden oluşan Netflix‘in Fransız yapımı dizisi Lupin gerek eleştirmenler gerekse de izleyiciler tarafından ortalama üstü yorumlar ile karşılandı. Modern zamanda geçen bir Arsen Lüpen hikayesi olarak da tanımlayabileceğimiz dizinin Assane Diop adlı ana karakterini yetenekli oyuncu Omar Sy canlandırıyor. Yayınlandığı günden itibaren kendine ciddi bir izleyici kitlesi edinmeyi başarmış olan Lupin Netflix‘in diğer sevilen yapımları arasında bulunan Queen’s Gambit ve Bridgerton‘ı geride bırakmayı başarmış durumda.

Lupin 2. sezonu

5. bölümü ile ilk sezon finalini yapan dizinin yeni sezonunun da 5 bölümden oluşması bekleniyor. Yapılan açıklamalara göre Lupin 2. sezonu ile içerisinde bulunduğumuz yılın yaz aylarında izleyicilerin karşısında olacak. Ancak dizinin kesin çıkış tarihi hakkında bir ipucu verilmiş değil. Yüksek temposu, akıcı anlatımı ve sürükleyici hikayesi ile beğeni toplamış olan Lupin bakalım önümüzdeki yeni sezonu ile izleyenlerin beklentilerini karşılamayı ne ölçüde başaracak?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir