Anasayfa > Sanat Haberleri > Mad Max Filmi Furiosa, Önümüzdeki Yıl Çekilecek

Mad Max Filmi Furiosa, Önümüzdeki Yıl Çekilecek

Distopya ve bilimkurgu türlerinin sevilen filmi Mad Max’in sevilen karakteri Furiosa’ya odaklanacak film gelecek yıl çekilecek.

Çekimleri 2022 yılında başlayacak olan Furiosa filmi, George Miller imzası taşıyacak. Ayrıca çekim lokasyonu olarak da Avustralya seçilmiş. Başrol oyuncuları olarak da karşımıza Queen’s Gambit ve Peaky Blinders dizilerinden tanıdığımız Anya Taylor-Joy ve MCU’da (Marvel Sinematik Evreni) Thor’u canladırmasıyla tanıdığımız Chris Hemsworth yer alacak. George Miller’ın oyuncu tercihlerinden de gördüğümüz kadarıyla geçmişin izlendiği bir spin-off izleyeceğimizi düşünmek hiç de yanlış olmaz.

En İyi Aksiyon Filmleri

Filmde herhangi bir gecikme yaşanmazsa ve her şey planlandığı gibi giderse 23 Haziran 2023 tarihinde vizyonlarda izlenebilecek. Ayrıca bütçesi oldukça büyük olacak olan yapımın Avustralya’da 800’den fazla kişiye iş imkanı yaratacağı da paylaşıldı. George Miller’ın da kısa bir süreliğine dâhil olduğu toplantıdan öğrendiğimiz kadarıyla fikir 2015 yılından beridir akıllarda yer edinmiş. Doğrusu geçtiğimiz on yılın en başarılı filmlerinden birisinin, aynı yönetmen tarafından sürdürülmek istenmesi ve bu noktada fikirlerin geçmişe dayandığını bilmek oldukça hoş.

İzleyicileri heyecanlandırmayı başaran yapımın içerisindeki isimlerden bir diğeri de Yahya Abdul-Mateen II. Kendisini daha önce sıklıkla aksiyon türünde gördüğümüz başarılı oyuncu da filmin merak edilen simalarından birisi olmayı başardı.

Mad Max’ten Farklı Olacak

2015 yapımı filmi hatırlayacak olursak, film yalnızca aksiyon dolu ve kendisini yalnızca 3 günde tamamlayan bir hikâyeyi işliyordu. Furiosa için öğrendiğimiz kadarıyla film uzun yılları konu alacak. Bu sayede biz de zalim bir dünyada karakterimizin nasıl direndiğini ve güç kazandığını öğrenebileceğiz. Her ne kadar daha başka bir işleyişle karşımıza çıkacak olsa da yönetmen bazı tercihlerinden vazgeçmemiş görünüyor. Filmin mutfağında çalışan ekibi çoğunlukla eski filmden de tanıyabiliyoruz.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir