Anasayfa > Sanat Haberleri > Mads Mikkelsen Grindelwald Rolünü Üstlenecek

Mads Mikkelsen Grindelwald Rolünü Üstlenecek

Geçtiğimiz günlerde Johnny Depp’in filmden ayrılmasının ardından Mads Mikkelsen Grindelwald rolü için Fantastic Beasts 3 kadrosuna katıldı. Detaylar haberimizde.

Geçtiğimiz günlerde ünlü aktör Johnny Depp filmin yapımcı şirketi olan Warner Bros. cephesinden gelen istek doğrultusunda üstlendiği Grindelwald rolünü bıraktığını açıklamıştı. Warner Bros. sözcüsü ise açıklamalarında Depp‘e role ve filme kattıkları için teşekkür etmiş ve filmin 2022 yazında vizyona gireceğini açıklamıştı. Depp‘in rolden el çektirilmesindeki en önemli unsur ise eski eşi olan Amber Heard‘e şiddet uyguladığı iddialarıydı.

Mads Mikkelsen Grindelwald

Depp‘in rolü bırakmasının ardından ise yeni Gellert Grindelwald‘ın kim olabileceği konusunda çeşitli görüşler ortaya atılmıştı. Bu görüşler ve konu hakkındaki dedikoduların çoğu ise Mads Mikkelsen üzerinde yoğunlaşıyordu. Filmin yönetmen koltuğunda oturan David Yates‘in de rol için ilk tercihi olduğu bilinen Mads Mikkelsen yapımcı şirket tarafından yapılan açıklamalara göre Grindelwald rolünü üstlenecek yeni isim oldu.

Filmin oyuncu kadrosu Mads Mikkelsen‘in de katılımı ile birlikte Eddie Redmayne, Jude Law, Ezra Miller, Alison Sudol, Katherine Waterston, Callum Turner, Dan Fogler, William Nadylam, Jessica Williams, Poppy Corby-Tuech ve Victoria Yeates gibi isimlerden oluşuyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir