Anasayfa > Sanat Haberleri > Margot Robbie Durmuyor: Dreamland’den İlk Fragman Geldi

Margot Robbie Durmuyor: Dreamland’den İlk Fragman Geldi

Son yıllarda beyazperde de çok sık gördüğümüz güzel ve başarılı oyuncu Margot Robbie ve Finn Cole’un son filmi Dreamland’in ilk fragmanı yayınlandı.

Son beş yılda tam 22 filmin kadrosunda yer alan, son dönemlerin yükselen yıldızı Margot Robbie’nin önümüzdeki yıllarda yayınlanması planlanan 8 projesi daha onaylanmış durumda. Avustralyalı başarılı aktristin yıldızının ilk olarak Leonardo DiCaprio ve Jonah Hill’in de kadrosunda yer aldığı Golden Globe ödüllü Martin Scorsese filmi  The Wolf of Wall Street filminde parladığını söyleyebiliriz. Popüler kültür ise Harley Quinn rolüyle Suicide Squat’da boy göstermesiyle gerçekleşti.

margot-robbie-save-butonu

Geçen sene bazı festivallerde boy gösteren ancak pandemi sebebiyle vizyon tarihi ertelenen filmler kervanına katılan Dreamland filminde de güzel ve başarılı aktrist Margot Robbie’yi başrolde izleyeceğiz. Kendisine Dreamland filminde Travis Fimmel, Garrett Hedlund ve Peaky Blinders’taki rolünden tanıyabileceğiniz Finn Cole isimleri de eşlik edecek. Drama/aksiyon türündeki dönem filmi 98 dakika uzunluğunda olacak.

Jared Leto Joker Rolünü Bir Kez Daha Üstlenecek!

Margot Robbie filmde Büyük Buhran sonrası kaçak bir banka soyguncusu olan Allison Wells karakterine hayat veriyor. Miles Joris-Peyrafitte’nin kaleme alıp yönetmen koltuğunda oturduğu film, sinema salonları ve VOD sistemiyle seyircisine kavuşacak. Film VOD’de gösterilmeden önce yüzden çok sinema salonunda gösterime girecek. 17 Kasım’da ise filmi kiralayarak izleyebileceğimiz  Paramount Home Entertainment adlı şirket üzerinden satışa sunulacak.

İşte filmin ilk fragmanı, iyi seyirler: 

Hakkında Berfin ERGİN

Az şey bilip çok şey söyleyen bir sinema tutkunu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir