Anasayfa > Sanat Haberleri > Marvel Studios ve DC Films San Diego Comic-Con’a Katılmayacak

Marvel Studios ve DC Films San Diego Comic-Con’a Katılmayacak

Marvel Studios ve DC Films San Diego Comic Con’a katılmayacaklar. Etkinlik 26-28 Kasım 2021 tarihlerinde online gerçekleşecek.

Covid-19 pandemisi nedeni ile geçtiğimiz senelerde yüzyüze gerçekleşemeyen ve dünyanın en büyük alternatif kültür toplantılarından Comic-Con yüz yüze ilk etkinliğini 2022 yılına erteledi. San Diego Comic-Con 2021 yılındaki etkinliğini online ortamda 26-28 Kasım tarihlerinde gerçekleştirecek.

Hal böyleyken heyecanla etkinliği bekleyenleri şaşırtan bir durum ortaya çıktı. Deadline sitesinin haberine göre online olarak gerçekleşecek etkinliği Disney Marvel Studios ve Warner Bros DC es geçiyor. Bunların yanı sıra Marvel Cinematic Universe filmleri de bu etkinlikte yer almayacak. Sony Films tarafından hakları satın alınan Spider Man: No Way Home, Venom: Let There Be Carnage ve Morbius gibi çalışmaların online etkinliklikte yer alıp almayacağına dair henüz bir açıklama gelmedi.

Yeni Marvel Dizileri İçin Türkçe Altyazılı Fragmanlar Yayında

Warner Bros DC etkinliğe en son 2018 yılında Wonder Woman 1984 ile katılmıştı. Marvel ise 2019 yılında Disney ile işbirliğine girdiklerini açıklayarak bütün ilgiyi kendilerine çekmeyi başarmıştı. İşin televizyon tarafında ise Warner Bros DC Legends of Tomorrow ile bu yılki online etkinliğe katılacaklar.

Etkinliğin gerçekleşmesine hala fazlasıyla zaman varken gözler Marvel Studios ve DC Films tarafına çevrildi. İki taraftan da etkinliğe katılmama sebepleri ile ilgili henüz bir bilgi gelmemişken bu durumun geçtiğimiz senelerde üst üste olması etkinliği bekleyenlerin aklında soru işareti bırakıyor.

Hakkında İrem Hamamcılar

İrem İngilizce öğretmeni, sıkı bir DnD oyuncusu ve çocuklara DM'lik yapıyor. Bunlardan kalan zamanını okumak ve internetten oyun izlemekle geçiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir