Anasayfa > Sanat Haberleri > Marvel WandaVision Fragmanı Yayınlandı

Marvel WandaVision Fragmanı Yayınlandı

Heyecanla beklenen WandaVision Fragmanı bugün izleyicilerle buluştu. Dizi sevilen Marvel karakterleri Wanda Maximoff(Scarlet Witch) ve Vision’ı konu alıyor.

Geçtiğimiz akşam gerçekleşen Emmy Ödülleri’nde Disney+ ekibi Marvel fanlarını sevindiren çalışmasını yayınladı. 2020 Aralık ayında çıkması beklenen WandaVision dizisi fragmandan da hissedileceği üzere bir sitcom temasına sahip olacak.

WandaVision Fragmanı

Wanda rolünde Elizabeth Olsen yer alırken Vision’a Paul Bettany hayat verecek. İkiliye Teyonah Paris (Spectrum), Kat Dannings(Darcy),Randall Park(Jimmy Woo) ve Kathryn Hahn gibi oyuncular eşlik ediyor.

Evan Peters WandaVision kadrosuna katıldı mı?

Fragmanda gördüğümüz dünya alışık olduğumuz bir Marvel dünyası değil. 70’ler sitcom temasıyla süslenmiş fragmanda Wanda ve Vision kendilerine huzurlu bir hayat kurmuş. Çift dünyayı kurtarma görevlerini bir kenara bırakmış ve ev hayatına başlamış. Ancak fragmandaki misafirlerin bir soruda diretmesi üzerine bu huzurlu dünya bir anda değişiyor.

WandaVision Fragmanı
WandaVision Fragmanı ‘nda Paul Bettany ve Elizabeth Olsen.

Siyah beyazdan renkli görüntülere geçildikten sonra fragmanın sonunda Vision ile bir kadın arasında kafa karıştırıcı bir diyalog geçiyor. Kadın “Ben ölü müyüm?” sorusuna “Hayır, neden?” cevabını aldıktan sonra “Çünkü sen öylesin.” cevabını verip kahkaha atıyor.

Sıkı çizgi roman takipçileri bu sahneden bir çıkarım yapmışlardır diye tahmin ediyoruz. Dizinin fragmanda gösterilen kesiti “Endgame”de Vision’ın ölümünden sonra geçiyor olabilir mi? Wanda, çizgi romanlarda daha önce yaptığı gibi Vision’ın ölümünden etkilenerek kendine hayallerle dolu bir dünya inşa etmiş ve bunun içine hapsolmuş olabilir. Şimdilik dizi hakkında bilgimiz ne yazık ki bu kadar.

Dizi hakkında açıklamalarda bulunan Olsen, dizinin Wanda’nın neden Scarlet Witch olduğuna odaklanacağını ve oldukça ilgi çekici bir senaryoyla geldiklerini belirtiyor. Çıkış tarihi henüz bilinmeyen dizi Disney+ üzerinden yayınlanacak.

Hakkında Atabek Batuhan BİLGİÇ

Oyunlar, diziler, filmler ve müzikle hayatını renklendiren indie sever bir insan. İstinye Üniversitesi Elektrik Elektronik 4. Sınıf öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir