Anasayfa > Sanat Haberleri > Marvel Yapımı M.O.D.O.K. Dizisinden İlk Görseller Geldi

Marvel Yapımı M.O.D.O.K. Dizisinden İlk Görseller Geldi

Sinema sektöründeki en büyük şirketlerden biri olan Marvel, Avengers macerasını sonlandırdıktan sonra dizi sektörüne ağırlık vermeye başladı. Bu karar sonucu duyurulan birçok Marvel projesinden biri olan M.O.D.O.K. dizisinden ilk görseller geldi.

Disney+ adlı streaming platformu sayesinde Marvel imzası taşıyan tüm dizi ve filmleri aynı platform üzerinden seyretme imkanı bulabiliyoruz. Marvel‘ın bu platform üzerinden yayınlayacağını duyurduğu birçok projesi bulunsa da henüz bu projelerden hiçbiri izleyicilerin beğenisine sunulmuş değil. Aralarında Loki, WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier gibi yapımların bulunduğu projelerden biri de çizgi roman sevenlerin yakından tanıyacağı süper-kötü kahramanımızı anlatan M.O.D.O.K. dizisiydi.

M.O.D.O.K., [Mental/Mobile/Mechanized Organism Designed Only for Killing (Sadece Katletmek İçin Tasarlanmış Mental / Mobil / Mekanik Organizma)] çizgi romanlarda karşımıza psişik güçlere sahip, dev bir kafa ve minik uzuvlara sahip kötü kahraman olarak çıkar. Animasyon şeklinde çekilen M.O.D.O.K. dizisinde de onu kötü bir karakter olarak göreceğimizi tahmin ediyoruz.

Kadrosunda Beck BennettAimee Garcia, Jon Daly gibi isimleri bulunduran dizinin bu sene içerisinde Disney+ adlı platform üzerinden yayınlanacağı biliniyor. Diziden yeni yayınlanan görsellere gelin birlikte bakalım:

modok

modokdizi

modok

M.O.D.O.K. dizisinden yayınlanan ilk görselleri nasıl buldunuz? Görüşlerinizi bizlerle yorumlar aracılığıyla paylaşabilirsiniz.

Disney+ bünyesinde yayınlanacak olan yeni Marvel dizilerinden biri olan WandaVision‘ın fragmanını izlemek için aşağıdaki butona tıklayabilirsiniz.

Marvel WandaVision Fragmanı Yayınlandı

Hakkında Berfin ERGİN

Az şey bilip çok şey söyleyen bir sinema tutkunu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir