Anasayfa > Sanat Haberleri > Matrix 4 Setinden İlk Görüntüler Geldi!

Matrix 4 Setinden İlk Görüntüler Geldi!

Sinema dünyasının unutulmaz serilerinden olan Matrix 4. filmi ile karşımıza çıkmaya hazırlanırken bir hayran tarafından setten sızdırılan görüntüler internet aleminde çokça konuşuldu. Detaylar haberimizde.

Son filminin üzerinden 17 yıl geçmiş olmasına rağmen hala hakkında en çok konuşulan film serilerinden biri olan Matrix‘in 4. filmi ile geri döneceği açıklandığında hayranlar tarafından büyük bir heyecanla karşılanmıştı. İçerisinde barındırdığı sembolizm, günümüzde hakkında sıkça konuşulan simülasyon teorisinin bu kadar net ve akıcı bir biçimde işlenmesi, ustaca çekilmiş aksiyon sahneleri ile adından yıllar sonra bile söz ettireceğine şüphemiz olmayan Matrix Wachowski kardeşler tarafından yaratılmıştı.

Başrolünde Keanu Reeves‘ı izlediğimiz film  Carrie-Anne Moss ve Laurence Fishburne gibi oyuncuları da bünyesinde barındırıyordu. Geçtiğimiz yıl Matrix 4 ile geri döneceği açıklanan serinin çekimlerine ise San Francisco’da başlanmış durumda. Oyuncu kadrosunda orijinal üçlemeden de aşina olduğumuz Carrie-Anne Moss ile Keanu Reeves‘ın yanı sıra  Neil Patrick Harris, Yahya Abdul-Mateen II ve Jessica Henwick gibi oyuncuları barındıran filmin yönetmen koltuğunda ise orijinal üçlemeyi kardeşi ile birlikte yaratan Lana Wachowski oturuyor.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

@chames_the_iii video ig story #keanureeves #keanu #matrix4

Keanu Reeves TheClub (@keanu_theclub)’in paylaştığı bir gönderi ()

Matrix 4 ‘ün çekimlerinin de başlaması ile birlikte internet aleminde söylentiler ve iddialar da hızla yayılmaya başlandı. Bunlardan en dikkat çekici olanları ise bazı hayranlar tarafından setten paylaşılan fotoğraf ve videolar oldu. Sette çekildiği iddia edilen videolardan birinde filmin yönetmeni Lana Wachowski ile başrol oyuncusu Keanu Reeves birlikte görülüyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir