Anasayfa > Sanat Haberleri > Matthew Lewis Harry Potter Rolünden Pişman

Matthew Lewis Harry Potter Rolünden Pişman

Matthew Lewis Harry Potter rolüyle ve seriden sonraki kariyeriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Aktör Neville Longbottom rolünden pişman.

Dünyada fenomen haline gelmiş bir seride rol almak her aktörün hayalidir. Hele ki bu seri Harry Potter gibi bilim kurgu edebiyatına ve ekranına damgasını vurmuş bir efsane ise. Ancak seri ömrünü tamamlayıp, rol aktörle gereğinden fazla özdeşleşince, aktörün kariyerine beklenmedik etkileri de olabiliyor. Harry Potter serisinde, Neville Longbottom karakterini canlandıran Matthew Lewis, bu konudaki deneyimleriyle ilgili bir dizi açıklamada bulundu. Aktör, Inside of You isimle podcaste verdiği röportajda rolüyle ilgili pişmanlıklarını dile getirdi.

HBO Max Harry Potter Dizisi Üzerinde Çalışıyor Olabilir

Harry Potter serisi hayranlarının bildiği gibi, Neville Longbottom karakteri için bir çok şey söylenebilir ancak karizmatik bunlardan biri olmaz. Neville tombulluğu, sihir konusundaki beceriksizliği, unutkanlığı ve sakarlığıyla serinin daha komedik tarafta bir karakteriydi. Her ne kadar beşinci kitap ve sonrasında hayatının ilk yıllarıyla, ebeveynleriyle ve beraber yaşadığı ninesiyle ilgili daha çok şey öğrensek de, karakter bu imajı yıkamamıştı. Son kitapta, Harry, Hermione ve Run’la birlikte serinin sonunda önemli bir rol oynayan Neville, kompleks karakter gelişimine rağmen belirli bir stereotipi temsil etmeye devam etmişti.

Matthew Lewis Harry Potter filmindeki rolünden sonra, kariyerini Neville karakterinin gölgesinden kurtarmakta zorlandığını belirtti. Şu anda 31 yaşında olan aktör, Harry Potter oyuncuları arasında fiziksel olarak en çekici gelişimlerden birini yaşamasına rağmen, oynadığı rolün ikonikliği yüzünden zorluklarla karşılaştığını da sözlerine ekledi.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir