Anasayfa > Sanat Haberleri > Meghan Markle Netflix ile Animasyon Serisi Hazırlıyor

Meghan Markle Netflix ile Animasyon Serisi Hazırlıyor

Meghan Markle Netflix ile birlikte “Pearl” isimli animasyon serisinin hazırlığına başladı. Prens Harry ile birlikte kurdukları Archewell Productions film şirketinin ilk çalışması olacak “Pearl” için gözler Netflix’e çevrildi.

Evlendiklerinden beri isimlerinden sıkça söz ettiren ve İngiltere Kraliyet Ailesi’nin bir çok skandal ile anılmasına sebep olan Prens Harry ve Meghan Markle çifti bu kez bir animasyon serisi hazırlığında. Variety sitesinin haberine göre 2020 yılının Eylül ayında Netflix ile bir anlaşma imzalayarak kurdukları Archewell Productions film şirketi ile birlikte iki yeni proje hazırlığında olduklarını açıklayan çift, projeler hakkında detay da verdiler.

Netflix Platformuna Gelecek Ubisoft Film ve Dizileri

Meghan Markle Netflix üzerinden yayınlanacak “Pearl” isimli animasyon serisinin 12 yaşında bir kız çocuğunun tarihe adını yazdırmış kadın kahramanlardan ilham alarak çıktığı maceraları ile ilgili olacağını belirtti. Yayınlanacak animasyon serisinin hedef kitlesi ise çocuklar ve aileler. Animasyon serisinin ismi şu an için “Pearl” olarak duyuruldu, fakat çalışmalar devam ettiği için bu ismin değişme ihtimali de bulunuyor. Serinin yönetmenliğini ise David Furnish yapacak.

Archewell Productions tarafından duyurulan diğer çalışma ise Heart of Invictus. Uluslararası olarak gaziler ve önemli hastalık ve yaralanmalar geçirmiş insanlar için düzenlenen spor etkinliği olan Invictus Oyunları‘nın bir belgeseli olacak serinin şu an için ne zaman yayınlanacağı bilinmiyor. Aynı şekilde Netflix üzerinden yayınlanacak seri için Prens Harry çok heyecanlı ve gururlu olduğunu belirterek, Invictus oyunlarının ulusal iyileşmeye ilham olduğunu söyledi.

 

Hakkında İrem Hamamcılar

İrem İngilizce öğretmeni, sıkı bir DnD oyuncusu ve çocuklara DM'lik yapıyor. Bunlardan kalan zamanını okumak ve internetten oyun izlemekle geçiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir