Anasayfa > Sanat Haberleri > Merdeces Benz’den Crash Tale İsimli Komedi Serisi

Merdeces Benz’den Crash Tale İsimli Komedi Serisi

Mercedes Benz Crash Tale isimli komedi videoları serisine başladı. İki test sürücüsünün başından geçenleri konu alan seri YouTube üzerinden izlenebiliyor.

Otomotiv sektörünün devlerinden Mercedes Benz, bu defa yeni bir otomobil yerine Youtube kanallarından yayınlamaya başladıkları skeç serileriyle karşımıza çıktı. Böylece, PR amacıyla sosyal medyayı yaratıcı şekillerde kullanan şirketler serisine Mercedes Benz de eklenmiş oldu.

Yeni 300 Kişilik Metrobüsler Test Sürüşünde

Bildiğiniz gibi bir çok otomotiv firması çarpışma ve kaza testlerine büyük özen gösteriyor. Ancak Mercedes bunu bir sonraki seviyeye taşıyarak, çarpışma testi mankenlerine hayat vermiş. Seri iki adet çarpışma testi mankeni olan Tommy ve Fred‘in iş hayatında başına gelenleri konu alıyor. Serinin ilk bölümünde frenleri deneyen mankenlerin başlarına daha nelerin geleceğini ise, ilerleyen günlerde göreceğiz. İlk bölüm aşağıdaki Youtube videosundan izlenebilir.

Crash Tale, Mercedes için oldukça başarılı bir reklam çalışması. İlk bölümde kaza mankenlerinden daha yaşlı olanı Fred, yeni frenleri denemek konusunda oldukça huysuz bir tavır sergiliyor. Genç manken Tommy ise bu konuda oldukça heyecanlı ve umutlu.

Kaza ve çarpışma testleri elbette otomotiv sanayinde bir standart. Ancak Mercedes bile bu seri ile, bu konuda oldukça iyi olan rakibi Volvo gibi, kazanın etkisi azaltmak kadar, kazayı önlemeye yardımcı bazı özellikleri de ön plana çıkarmak istediğini sezdiriyor. Bu anlamda iki jenerasyondan aynı işi yapan mankenler arasındaki tavır farklılığı, bu misyonu oldukça başarılı bir şekilde temsil ediyor.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir