Anasayfa > Sanat Haberleri > Metal Gear Solid Filmi Başrolünü Buldu

Metal Gear Solid Filmi Başrolünü Buldu

Heyecanla beklenen Metal Gear Solid filmi için Solid Snake’i canlandıracak olan başrol nihayet belli oldu. Detaylar haberimizde.

Oyun dünyasının hiç şüphesiz en unutulmaz ve ikonik serilerinden olan Metal Gear Solid karşımıza ilk oyunu ile 1987 yılında çıkmıştı. Hideo Kojima‘nın oyun dünyasına bir armağanı olarak nitelendirebileceğimiz seri o tarihten bu yana kendine devasa bir hayran kitlesi yaratarak gelmeyi başardı. Şimdi ise efsane serinin önünde bir beyaz perde macerası var.

Sony Pictures tarafından beyaz perdeye taşınacak olan Metal Gear Solid filmi için başrol koltuğunda oturacak isim de belli oldu. Gelen bilgilere göre Solid Snake‘i canlandıracak isim Oscar Isaac olacak. Isaac‘ı beyaz perdede son olarak Star Wars‘ın yeni üçlemesinde Poe Dameron rolü ile görmüştük. Özellikle oyuncular tarafından merakla beklenen filmin yönetmen koltuğunda ise Jordan Vogt-Robert oturuyor olacak.

Filmin çıkış tarihi konusunda ise elimizde şimdilik bir bilgi bulunmuyor. Video oyunlarından uyarlanan filmlerin yeniden artmaya başladığı şu günlerde bakalım Metal Gear Solid gibi kült bir serinin beyaz perde macerası nası sonuçlanacak?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir