Anasayfa > Sanat Haberleri > Morbius Bir Kez Daha Ertelendi

Morbius Bir Kez Daha Ertelendi

Geçtiğimiz günlerde çıkış tarihi ileriye taşınan Morbius bir kez daha ertelendi. Filmin çıkış tarihi olarak 2022’nin başı gösteriliyor.

Morbius Bir Kez Daha Ertelendi

Jared Leto’nun başrol oynayacağı Morbius’un çıkış tarihi geçtiğimiz günlerde ileriye taşınmıştı. Marvel evreninde geçecek filmin çıkış tarihi bu taşımayla yılın sonlarına, 8 Ekim 2021 tarihine ertelenmişti. Bu haberin üzerinden daha birkaç gün geçmişken yeni bir haber daha geldi ve Morbius bir kez daha ertelendi! Böylece Morbius, bir ayda iki defa ertelenmiş oldu. Yeni çıkış tarihiyse 21 ocak 2022 olacak.

Başrolün Jared Leto olduğu Morbius’un yönetmen koltuğunda Daniel Espinosa oturuyor. Film, Marvel evreninde geçen ve yakalandığı nadir bir kan hastalığından kurtulmaya çalışan bir biyokimyacının hikayesini anlatacak. Jared Leto’nun canlandıracağı Morbius, hastalığından kurtulmak için çeşitli yollara başvuracak ve kendi üzerinde tehlikeli deneyler yapacak. Film, bu deneylerde yaşananlara ve deneyler sonucunda Morbius’un yaşamak zorunda kaldığı sorunlara değinecek.

Yeni Willy Wonka Filmi İçin Hazırlıklar Başladı

Filmin oyuncu kadrosunda Matt Smith, Adria Arjona, Tyrese Gibson ve Jared Harris gibi tanındık isimler de var. Filmin çıkış tarihi şu anlık 21 Ocak 2022’ye ertelenmiş olsa da kimse bu tarihin kalıcı olduğu konusunda emin değil. 2020’de yaşadığımız onca film, dizi ve oyun ertelenmesinden sonra insanlar artık duyuru haberlerine daha temkinli yaklaşıyor. Dileriz 2021’de bu tür haberleri olabildiğince az görür, hasret kaldığımız filmler ve oyunlar için bu kadar beklemek zorunda kalmayız.

Hakkında Onat Çakalcı

Tükettiklerimi paylaşmayı severim. Ağır Witcher ve Dune fanıyımdır. Öyle yazıyorum işte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir