Anasayfa > Sanat Haberleri > Morbius Çıkış Tarihi Ertelendi

Morbius Çıkış Tarihi Ertelendi

Marvel Sinematik Evreni içerisinde geçen ve Jared Leto’nun başrol oynayacağı Morbius filmiyle ilgili ertelenme haberi geldi.

morbius

2020, sinemalar açısından pek de iç açıcı bir yıl olmamştı. Pek çok film pandemi nedeniyle ileriki tarihlere ertelenmiş, ertelenmeyen filmlerse beklenenin altında gişe yapmıştı. Bu durumun belki de en bariz örneği Tenet olmuştu. Öyle ki Tenet, 2006 yılında çıkış yapan Prestige filminden bu yana en düşük gişe yapan Nolan filmi olarak kayda geçmişti. Olanlardan Marvel’ın da gözü korkmuş olacak ki Morbius ile ilgili ertelenme haberi geldi. Yeni çıkış günü olarak da 8 Ekim 2021 tarihi gösterildi.

Chris Evans Yeniden Captain America Rolünü Üstlenebilir

Daniel Espinosa’nın yöntemenliğini yapacağı Morbius filmi, Marvel evrenine ait bir karakterin hikayesini anlatacak. Jared Leto filmde, yakalandığı nadir bir kan hastalığından kurtulmaya çalışan bir biyokimyacıyı canlandıracak. Film, karakterimizin bu hastalıktan kurtulmak için başvurduğu yolları ve bunların sonuçlarını anlatacak. Kendi üzerinde çeşitli deneyler yapan ana karakterimiz Morbius, sonunda tahmin edebileceğinin çok ötesindeki şeylerle yüzleşmek zorunda kalacak. Eğer isterseniz filmle ilgili fragmana da aşağıdaki bağlantıdan göz atabilirsiniz.

Filmin oyuncu kadrosunda Jared Leto’nun yanı sıra Adria Arjona, Matt Smith, Jared Harris ve Tyrese Gibson gibi bilindik isimler de var. Özellikle Suicide Squad’dan sonra bolca eleştiriye maruz kalan Jared Leto’nun yeni filmiyle nasıl bir performans sunacağı birçok kişinin merakını kabarttı. Bu sorunun cevabınıysa 8 Ekim 2021 tarihinde, film vizyona girdiğinde görebileceğiz.

Hakkında Onat Çakalcı

Tükettiklerimi paylaşmayı severim. Ağır Witcher ve Dune fanıyımdır. Öyle yazıyorum işte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir