Anasayfa > Sanat Haberleri > Mortal Kombat Filmi İçin Yeni Görüntüler Geldi

Mortal Kombat Filmi İçin Yeni Görüntüler Geldi

16 Nisan 2021 tarihinde HBO Max üzerinden yayınlanması planlanan Mortal Kombat filmi için yeni görüntüler geldi. Detaylar haberimizde.

Yeni Mortal Kombat Filminden İlk Görüntüler Paylaşıldı

Mortal Kombat filmi için her ne kadar elimizde resmi bir fragman olmasa da şu ana kadar yayınlanan görüntüler bile serinin hayranlarını heyecanlandıracak cinsten. Bugün itibariyle de MK filmi için yepyeni görüntüler paylaşıldı. Warner Bros’un resmi YouTube kanalından paylaştığı “Same Day Premiers” adlı fragmanda filme dair birkaç sahne paylaşıldı. Yayınlanan görüntülerde filmin hikayesine dair bir şey olmasa da en azından elle tutulur bir iki sahne görmüş olduk. Fragmanda gördüğümüz bir dövüş sahnesi ve Sonya Blade karakterinden bir sahne bile birçok hayranı fazlasıyla heyecanlandırmaya yetti. Ayrıca sonlara doğru siyah bir kostüme bürünmüş bir karakter daha göründü. Bu karakter tahminimizce Noob Saibot veya Smoke olabilir.

Özellikle de serinin hayranları tarafından merakla beklenen film beklentileri karşılamayı başaracak mı hep birlikte göreceğiz. Siz de film hakkındaki düşüncelerinizi veya son kısımda gösterilen karakter hakkındaki tahminlerinizi, yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir