Anasayfa > Sanat Haberleri > Mortal Kombat Scorpion Film Müziği Yayınlandı

Mortal Kombat Scorpion Film Müziği Yayınlandı

Mortal Kombat Scorpion film müziği yayınlandı. 1995 ruhuna göz kırpan müzik 23 Nisan’da gösterime girecek olan filmde arzı endam edecek.

Atari salonlarının unutulmazlarından Mortal Kombat beyazperdede hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. 23 Nisan’da vizyona girecek olan filmi ülkemizde ne zaman izleyeceğimiz belli değil. Covid-19 pandemisi nedeniyle sinemalar 12 Mayıs’a kadar kapalı ve daha sonra akıbetlerinin ne olacağı da tam olarak bilinmiyor. Ancak stream servisleri ve internet marifetiyle de filmi izlemek mümkün olacağı için, Mortal Kombat filmiyle ilgili heyecanlanmaya devam edebiliriz.

Filmin beyazperdeye gelmesine sayılı günler kala, film müziklerinden biri de görücüye çıktı. Herkesin favori hayaleti için yapılan tema müziği, IGN YouTube kanalı üzerinden hayranların beğenisine sunuldu.

Mortal Kombat Bilinmeyenleri Bölüm 1 Mortal Kombat Bilinmeyenleri

Klasik Mortal Kombat temasıyla başladıktan sonra hareketlenip gaza gelen müzik, “I Am Scorpion” (Ben akrebim) ismini taşıyor. Benzer bir çalışmanın Sub-Zero için yapılmış olması da muhtemel ki, umarız film çıkmadan önce onu da duymak mümkün olur.

Mortal Kombat Filminin Konusu Ne?

Efsane atari oyunu Mortal Kombat’ın sinema adaptasyonu 23 Nisan’da HBO Max üzerinde ve sinemaları açık olan ülkelerde beyazperdede seyirciyle buluşacak. Filmin iki ünlü Mortal Kombat karakteri, Scorpion ve Sub-Zero arasındaki olayları ana konu olarak işlemesi bekleniyor. Filmin öne çıkan bir başka karakteri ise Cole Young. Bu karakterin Scorpion’a bir şekilde bağı olduğu düşünülüyor. Tam hikayeyi film vizyona girdiğinde girdiğinde izlemek için sabırsızlandığımızı söylemeye gerek yok!

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir