Anasayfa > Sanat Haberleri > Mortal Kombat Sonya Blade Oyuncusu Rolüne YouTube’dan Çalışmış

Mortal Kombat Sonya Blade Oyuncusu Rolüne YouTube’dan Çalışmış

Mortal Kombat filminin Sonya Blade oyuncusu Jessica McNamee rolüne hazırlanırken ev ödevini YouTube videolare ile yaptığını açıkladı.

Mortal Kombat filminin beyaz perdeye taşınacağı günler yaklaştıkça, hem heyecanımız artıyor, hem de filmle ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Filmle ilgili gündeme taşınan son haber, Mortal Kombat Sonya Blade oyuncusu Jessica McNamee‘den geldi. Oyuncu, filmdeki rolüyle ilgili hazırlık yaparken, rolü daha iyi özümseyebilmek için Youtube videolarına başvurduğunu anlattı.

Oyuncunun verdiği röportaja göre, öncelikle Google’da Sonya Blade araması yapan McNamee’nin, YouTube’daki hayran kitlesini keşfetmesi uzun sürmedi. Burada Mortal Kombat oyunlarını stream eden içerik üreticilerinin videolarını izleyen oyuncu, bir çok tüyo edindiğini belirtti.

Mortal Kombat 11 Sistem Gereksinimleri, Mortal Kombat 11 Kaç GB?

Sonya Blade, Mortal Kombat evrenindeki ikonik karakterlerden biri. Filmle ilgili şu ana kadar bildiğimiz şeyler ise, aksiyon sahnelerinin oldukça tatmin edici olduğu. Hal böyle olunca, savaş stili hayran kitlesi tarafından harfi harfine bilinen bir karaktere hayat vermek için dövüş stilini anlamak çok önemli. Jessica McNamee bu durumu keşfettikten sonra, bir çok video izleyip karakterin dövüş stilini anlamaya çalışmış.

Mortal Kombat birçoğumuzun çocukluğundan beri sevdiği ve takip ettiği bir evren. Bu anlamda, genellikle geek dünyasıyla alakası olmayan film yıldızlarının bizi büyük beklentiye sokan rolleriyle ilgili ne yapacakları her zaman biraz endişe uyandırır. Bu yüzden Jessica McNamee’nin anlattığı hazırlık, bu endişeleri giderir nitelikte.

Mortal Kombat Sonya Blade Kimdir?

Sonya Blade Mortal Kombat serisinin en ikonik karakterlerinden biridir ve ilk oyundan beri evrende bulunmaktadır. Bir özel harekat ajanı olan Sonya, Kano’yu takip ederken kendini Mortal Kombat turnuvasında bulur ve Shao Kahn‘ı öğrenir. Sonya karakteri ayrıca Johnny Cage’in romantik partneridir. İkili ayrılmalarına karşılık Cassie isminde bir kızları vardır.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir