Anasayfa > Sanat Haberleri > Netflix 50M2 Dizisi İçin İkinci Fragmanı Yayınladı

Netflix 50M2 Dizisi İçin İkinci Fragmanı Yayınladı

Burak Aksak’ın yeni dizisi 50M2 yakında seyirciyle buluşuyor. Netflix 50M2 dizisi için yeni fragmanı yayınladı. Detaylar haberimizde.

Senaryosunu Leyla ile Mecnun dizisinin senaristi Burak Aksak‘ın yazdığı 50M2 dizisi yakında Netflix‘te izleyiciyle buluşuyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Engin Öztürk, Aybüke Pusat ve Cengiz Bozkurt gibi ünlü oyuncular yer alıyor. Selçuk Aydemir ve Burak Aksak‘ın yönetmen koltuğunu paylaştığı yapım hikayesiyle dikkat çekiyor. Gölge rolündeki Engin Öztürk gizemli bir tetikçiyi canlandırıyor.

Babası olarak bildiği Servet’in (Kürşat Alnıaçık) ihanetiyle birlikte, hayatı hakkında bildiklerinin yalan olduğunu anlayan Gölge, kimseye güvenemeyeceğini anlar. Eski kimliğinin başına açtığı belalardan kaçarken eski bir terzi dükkanında saklanmak zorunda kalır. Mahalledekilerin onu yakın zamanda ölen terzinin oğlu sanmasıyla Gölge‘nin yeni kimliği şekillenmeye başlar. Ancak Gölge‘nin bu kimliği  koruması düşündüğü kadar kolay olmayacaktır. Yine de Gölge‘nin bu mahallede kalması kendi hayatına dair gizemleri çözmesi açısından önemlidir. Böylece Gölge, terzinin oğlu olarak girdiği mahallede kendi kimliğini çözmeye çalışırken eski hayatından uzaklaşarak yeni birine dönüşmeye başlayacaktır.

Komedi, dram ve mizahın birbiri içine geçtiği dizi Türkiye’nin yeni kara mizah dizisi olmaya aday gibi görünüyor. Dizinin yapımcılığını BKM üstlenirken, yönetmenliğini Kardeş Payı ve İşler Güçler gibi komedi dizilerinin yönetmeni Selçuk Aydemir yapıyor. Netflix 50M2 dizisi için yayın tarihi 27 Ocak olarak planladı.

Bol aksiyonlu dizinin fragmanını buradan izleyebilirsiniz.

Hakkında Ayşe Nur Alagöz

Bazen yazar, bazen yazmaz bir 46'lık.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir