Anasayfa > Sanat Haberleri > Netflix Dragon Age Dizisi Üzerinde Çalışıyor Olabilir

Netflix Dragon Age Dizisi Üzerinde Çalışıyor Olabilir

Söylentiler doğruysa son zamanlarda oyun uyarlamalarına ağırlık veren Netflix Dragon Age dizisi ile de karşımıza çıkmaya hazırlanıyor! Detaylar haberimizde.

Çevrimiçi akış platformlarının lideri konumunda bulunan Netflix görünüşe göre gözünü bir oyuna daha dikmiş vaziyette. Bu zamana kadar karşımıza başarılı oyun uyarlaması projeler ile çıkan Netflix‘in radarında söylentilere göre bu kez de sevilen oyun serisi Dragon Age var. Bu zamana dek Dota Dragon’s Blood, Castlevania ve Dragon’s Dogma gibi oyun uyarlamalarını hayata geçirmiş olan platformun gelecek planları arasında ise Cuphead, Tomb Raider, Devil May Cry gibi pek çok sevilen ve popüler yapım ve seri de var.

Netflix Dragon Age dizisi

Söylentiler Netflix‘in gelecek projeleri içerisinde bir de Dragon Age uyarlaması olduğunu gösteriyor. Sektörün güvenilir kaynaklarından olan Giant Freakin Robot tarafından ortaya atılan iddialarda güvenilir kaynakların bu söylentiyi onayladıklarından da bahsedilmiş durumda. Ancak projeye ilişkin başka hiçbir detay şu an için bilinmiyor. BioWare tarafından geliştirilmiş olan bu sevilen RPG serisinin Netflix ekranlarındaki akıbeti konusunda elimizde şimdilik hiçbir resmi açıklama olmasa da bu haber daha şimdiden pek çok oyuncuyu ve serinin hayranlarını heyecanlandırmış vaziyette.

Netflix, Oyun Sektörüne Adımını Atmaya Hazırlanıyor

Tüm bunlara karşın Dragon Age Netflix dizisi konusuna temkinli yaklaşan hayranlar da yok değil. Elimizde henüz hiçbir resmi bilgi bulunmayan proje hakkında ilerleyen günlerde neler görürüz şimdilik meçhul ancak Netflix‘in daha pek çok oyun uyarlamasını daha bizlere sunacağı neredeyse kesin gibi.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir