Anasayfa > Sanat Haberleri > Netflix Sandman Seti Görüntüleri Paylaşıldı

Netflix Sandman Seti Görüntüleri Paylaşıldı

Netflix Sandman seti görüntüleri yavaş yavaş internete düşmeye başladı. Son görüntüler Ölüm ve Hayal karakterlerini gösteriyor.

Neil Gaiman’ın en sevilen eserlerinden Sandman, Netflix adaptasyonuyla televizyon ekranlarımıza gelmeye hazırlanıyor ve bu konuda oldukça heyecanlıyız. Neil Gaiman, çağın en iyi bilim kurgu yazarlarından biri olması yanı sıra, yazıp çizdiği hikayeler son derece orjinal karakterleri ve olay örgülerini içeriyor. Yazarın belki de en çok bilinen ve sevilen eseri Sandman’in Netflix ekranlarına gelecek olması ise ayrıca sevindirici. The Witcher ve Sweet Tooth gibi yapımları başarıyla adapte eden Netflix’in Sandman’in de hakkını vermesi bekleniyor. Sandman’in çekimlerine geçen yılın Mayıs ayında başlanması planlanmış, ancak tüm dünyayı felç eden Covid-19 pandemisi nedeniyle bu tarih ertelenmişti.

Sandman Dizisi Oyuncuları Belli Oldu

Yakın zamanda Sandman çekimlerine başlandı ve artık setten görüntülerde yavaş yavaş internete düşer oldu. Bu görüntülerden bir tanesi Twitter’da Netflix dizisi için kurulan bir fan hesabında paylaşıldı.

Görüntülerde, Tom Sturridge’in canlandırdığı Dream (Hayal) ve Kirby Howell-Baptiste’nin canlandırdığı Death (Ölüm) karakterlerini görmek mümkün. Çekimleri Londra’da yapılan dizinin seti büyük bir ilgi görüyor. Eğer fotoğraflar çekim arasını değil, gerçek sahne çekimleri esnasında çekildiyse Ölüm’ün nasıl bir kıyafet giyeceği de üç aşağı beş yukarı belli oluyor. Çizgiromanda gotik tarzıyla bilinen karakter, adaptasyonda da o kadar gotik olmasa da benzer bir yolda görünüyor.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir