Anasayfa > Sanat Haberleri > Sandman Dizisi Oyuncuları Belli Oldu

Sandman Dizisi Oyuncuları Belli Oldu

İzleyiciler tarafından merakla beklenen Sandman dizisi oyuncuları ve yapımın konusu hakkındaki detaylar belli oldu. Detaylar haberimizde.

Fantastik edebiyatın önemli isimleri arasında bulunan Neil Gainman‘ın ünlü eseri The Sandman‘in Netflix tarafından bir dizi olarak uyarlanacağı haberi hayranları heyecanlandırmıştı. DC Comics evrenine dahil olan karakterlerden biri olan Sandman‘in ilk ekran macerası olacak olan dizinin senaristliğini ise Wonder Woman‘ın da senaristliğini yapmış olan Allan Heinberg ve yalnızca proje aşamasında kaldıktan sonra iptal edilen Sandman filminin senaristi David S. Goyer üstleniyor.

Sandman dizisi oyuncuları

Başta serinin hayranları olmak üzere merakla beklenen The Sandman dizisi oyuncuları da nihayet belli oldu. Dizinin başrol koltuğunda rüyaların efendisi Morpheus karakterine hayat verecek Tom Sturridge oturacak. Hikayenin bir diğer önemli karakteri olan Lucifer‘ı ise Gwendoline Christie canlandıracak. Morpheus‘un sadık yardımcısı Lucien rolünde ise Vivienne Acheampong‘u izleyeceğiz. Tüm bu yetenekli isimlerin yanı sıra Boyd Holbrook, Charles Dance, Asim Chaudhry, Boyd Holbrook ve Sanjeev Bhaskar da yapımda yer alacak olan isimler arasında.

Sandman dizisi hakkında daha önce de açıklamalarda bulunmuş olan Neil Gainman dizi hakkında umutlarının büyük olduğunu, karakterin nihayet kafasının içinden çıkıp gerçek dünyaya adım atmasının onu çok mutlu ettiğini de sözlerine eklemiş durumda. Düşlerin efendisi olan Morpheus‘un varolduğu süre boyunca insanlık ve kozmik alem ile olan ilişkilerini, etkilediği olayları ve bunların sonucunda yaşadığı pişmanlıkları göreceğimiz dizi beklentilerin altından kalkabilecek mi bunu zaman gösterecek.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir