Anasayfa > Sanat Haberleri > Netflix, Sony Pictures ile Masaya Oturdu: Sony Filmleri Netflix’e Geliyor

Netflix, Sony Pictures ile Masaya Oturdu: Sony Filmleri Netflix’e Geliyor

Dev dijital yayın platformu Netflix, Sony Pictures ile masaya oturdu. Yapılan anlaşmayla birlikte Netflix, Sony’nin filmlerini kendi platformundan izleyicilerine sunabilecek.

Netflix Sony Pictures

Pandeminin başlamasından bu yana Netflix oldukça iyi bir dönem geçiriyor. Evlerine kapanan pek çok insan, zaman geçirmek için çareyi Netflix’te film izleyerek buluyor. Abone sayılarındaki yükselişlerin yanı sıra şirketin hisseleri de özellikle son bir yılda oldukça iyi yerlere geldi. Hal böyle olunca Netflix bu durumun devamını sağlamak için bir hayli emek harcıyor. Gelen son haberlere göre Netflix, Sony Pictures ile masaya oturdu. Yapılan anlaşmaya göre gelecek Sony filmleri sinemalardan sonra Netflix’te izleyicilerle buluşacak. Netflix filmlerin yayınlanabileceği tek dijital yayın platformu olacak.

Netflix Sony Pictures

Anlaşma 2022’nin filmleriyle başlayacak. Yani Sony’nin 2021 filmleri Netflix’te yer almayacak. Buna göre Jared Leto’nun başrol oynadığı Morbius ile Tom Holland’ın başrol oynadığı Uncharted filmleri Netflix’te izlenebilir olacak. Ayrıca yapılan anlaşmaya göre Sony, Netflix için her yıl 2 veya 3 tane film çekecek. Tüm bunların yanı sıra bazı eski Sony filmlerinin de Netflix’e geleceği anlaşmanın koşulları arasında. Bununla beraber anlaşma şu anlık sadece Amerika bölgesini kapsıyor.

Yeni Assassin’s Creed Valhalla Güncellemesi Yayınlandı

Dijital platformların giderek arttığı şu günlerde şirketler arası rekabet de giderek artmaya başladı. Disney+ ve HBO Max’in giderek popülerleşmeye başlaması, uzunca bir süredir ciddi bir rakibi olmayan Netflix’in işleri artık daha ciddiye almasını sağlamış gözüküyor. Özellikle Mandalorian’ın yaşadığı başarının ardından daha da dikkat çekici hale gelen Disney+, Netflix’e ciddi bir rakip olma yolunda hızla ilerliyor.

Hakkında Onat Çakalcı

Tükettiklerimi paylaşmayı severim. Ağır Witcher ve Dune fanıyımdır. Öyle yazıyorum işte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir