Anasayfa > Sanat Haberleri > Netflix Splinter Cell Animesi İle Geliyor!

Netflix Splinter Cell Animesi İle Geliyor!

Netflix Splinter Cell animesi ile özellikle de oyuncuların kalplerini bir kez daha fethetmek için kolları sıvadı. Detaylar haberimizde.

Son zamanlarda Castlevania, Cuphead ve daha pek çok oyundan esinlenilmiş proje ile karşımıza çıkan Netflix bu kez de efsane oyun serisi Splinter Cell‘in anime uyarlaması ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Ubisoft tarafından geliştirilen başarılı gizlilik oyunu serisi Splinter Cell son yıllarda karşımıza yeni bir oyunla çıkmamış olsa da bu anime sayesinde oyuncular seriye dair açlıklarını bir nebze de olsa giderebilecekler gibi görünüyor. Ünlü oyun ve roman serisinden tanıdığımız ana karakterimiz Sam Fisher‘ın maceralarını izleyeceğimiz animenin yazar ve uygulayıcı yapımcı koltuğunda ise John Wick serisi ile adından çokça söz ettirmiş olan Derek Kolstad oturacak.

Netflix Splinter Cell

Netflix Splinter Cell animesi hakkında henüz detayları paylaşmamış olsa da animenin ilk iki sezonunun onay aldığı söylentiler arasında. Ayrıca bu haber yeni bir Splinter Cell oyunu bekleyen oyuncular için de yeni bir umut doğmasına neden olmuş vaziyette. Anime yeni bir oyunun habercisi olur mu bilinmez ancak seriyi özleyen oyuncuların açlığını bir nebze de olsa dindireceği kesin gibi.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir Yorum

  1. Umarım Assassin’s Creed filmi gibi bi şey ortaya çıkarmazlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir