Anasayfa > Sanat Haberleri > Netflix Türkiye Space Force’u Duyurdu

Netflix Türkiye Space Force’u Duyurdu

Netflix’in yeni dizisi Space Force, Türkiye gösterimi için Twitter üzerinden duyuruldu. Dizide Steve Carell, John Malkovich ve Lisa Kudrow başrolde.

Karantina günlerinin vazgeçilmezi Netflix’e yeni bir dizi daha geliyor. Komedi türündeki Space Force isimli dizi, 29 Mayıs‘ta Netflix üzerinden yayına girecek. Başrollerde ise, Steve Carell, John Malkovich ve Lisa Kudrow gibi oldukça iddialı isimler yer alıyor. Dizinin yapımcısı ise The Office’in yaratıcısı Greg Daniels. Space Force Türkiye’de de tüm dünyayla eş zamanda yayına girecek.

Space Force’un Konusu Ne?

Dizi, Amerikan ordusunun uzayla ilgili olaylarda görev almak üzere özel olarak oluşturulan bir birliği konu alacak. Ancak The Office dizisinin yaratıcısı Carell’den özel olarak sipariş edilen dizinin, bu birlik içerisinde yaşanan insan ilişkilerini de konu alacağı kuvvetle muhtemel. Dizinin komedi türünde olması da bu varsayımı destekler nitelikte.

Şu ana kadar açıklanan karakterler içerisinde Steve Carell’in canlandıracağı ve dört yıldızlı bir hava generali olan Mark R. Naird’i var. Mark, her ne kadar bu göreve çekimser yaklaşsa da görev esnasında kararlı bir tavır sergiliyor. Böylece, ailesini de alıp, Colorado eyaletinde gözlerden uzak üsse yerleşiyor ve Amerika’nın uzay savaşlarında egemen güç olması için elinden geleni yapıyor.

Diğer açıklanan karakterler arasında, Ben Schwartz’ın oynadığı F. Tony Scarapiducci isimli devlet görevlisi, Tawny Newsome’ın oynadığı Angela Ali isimli pilot ve John Malkovich ile Jimmy O. Yang’ın oynadığı doktorlar bulunuyor.

Netflix, eve kapandığımız günlerde birçok yüksek kaliteli yapımı içeriyor.

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir