Anasayfa > Sanat Haberleri > Netflix’in Yeni Türk Dizisi Aşk 101 ‘den Bir Fragman Yayınlandı

Netflix’in Yeni Türk Dizisi Aşk 101 ‘den Bir Fragman Yayınlandı

Netflix’in Hakan: Muhafız ve Atiye’nin ardından üçüncü Türk dizisi olacak olan Aşk 101 için yeni bir fragman yayınlandı. Detaylar haberimizde.

Netflix‘in bir süredir üzerinde çalıştığı yeni Türk yapımı dizisi Aşk 101 24 Nisan tarihinde izleyiciler ile buluşmaya hazırlanıyor. Daha öncesinde ufak tanıtım fragmanları yayınlanan diziden bu kez ilk uzun soluklu fragmanı ile izleyicilerin karşısına çıktı. İzleyicisini 1998 yılında bir liseye götürecek olan dizi bizlere bir gençlik hikayesi sunacak. Dizide hayat, okul, aile gibi sorunlarından kaçan gençler için kurdukları arkadaşlıklar onları bu açmazlardan kurtaracak en önemli yol gibi görünüyor.

Dizini oyuncu kadrosunu Alina Boz, Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Kubilay Aka, İpek Filiz Yazıcı, Mert Yazıcıoğlu ve Selahattin Paşalı gibi isimler oluşturuyor. Dizinin yönetmen koltuğunu paylaşan isimler ise Deniz Yorulmazer ve Ahmet Katıksız. Aşk 101‘in senaryosunu kaleme alan isim ise Meriç Acemi. Netflix‘in Türk yapımlarının dünya genelinde de sevilerek takip edildiğini göz önünde bulundurduğumuz zaman bakalım yeni Türk yapımı Netflix dizisi Aşk 101 seyircilerin beklentilerini karşılamayı başarabilecek mi?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir