Anasayfa > Sanat Haberleri > Netflix’in Yeni Uzay Dizisi Space Force’un Fragmanı Yayınlandı

Netflix’in Yeni Uzay Dizisi Space Force’un Fragmanı Yayınlandı

Netflix’in heyecanla beklenen yapımı Space Force 29 Mayıs’ta ekranlarla buluşuyor. Netflix, yeni uzay dizisi için fragman yayınladı.

Steve Carell, John Malkovich ve Lisa Kudrow gibi dev isimlerin kadrosunda olduğu Space Force 29 Mayıs’ta Netflix ekranlara geliyor. Komedi tarzında olan dizi, uzay dominasyonu için Amerikan ordusu içinde kurulmuş askeri bir birimi konu alıyor. Dizinin yapımcılığının The Office’in yaratıcısı Greg Daniels tarafından üstlenilmiş olması ise diziyle ilgili beklentileri iyice artırdı.

Dizi Türkiye’de tüm dünya ile eş zamanlı gösterilmeye başlayacak. Dizinin fragmanı da bugün Netflix Türkiye’nin Twitter hesabı üzerinden duyuruldu.

Space Force fragmanı, dizinin gerçek bir uzay dizisinden ziyade politik komedi olmaya daha yakın olduğunu gösteriyor. Fragmana göre, Space Force birliğinin başına getirilen dört yıldızlı general dahil herkes, projenin kocaman bir şaka olduğunu düşünüyor. Ayrıca, projenin senatoda bütçelendirme görüşmelerine de tanık olmamız kuvvetli bir ihtimal. Bunun yanında, dizide birliğe mensup olan kişilerin aile ilişkileri de işlenecek.

Dizinin fragmanı TV izleyecileri tarafından beğeniyle karşılandı. Twitter ve Youtube’da yayınlanan fragmana oldukça olumlu yorumlar geldi.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir