Anasayfa > Sanat Haberleri > One Punch Man Film Olarak Karşımıza Çıkacak!

One Punch Man Film Olarak Karşımıza Çıkacak!

Manga serisinden animeye uyarlanan ve geniş bir hayran kitlesi kazanan One Punch Man film olarak da karşımıza çıkacak. Detaylar haberimizde.

Hayranlar tarafından oldukça sevilen ve yeni sezonu için meraklı bekleyişin devam ettiği One Punch Man cephesinden yeni haberler var. Ancak bu haberler sevilen serinin hayranların beklentilerinden bambaşka bir şekilde karşımıza çıkacağı yönünde. Düşmanlarını tek yumruk ile alt eden karakterimiz Saitama bir sinema filmi ile ekranlara geri dönecek!

One Punch Man film

Sony Pictures‘ın ellerinden çıkacak olan filmin yapımcılığını Avi Arad üstlenirken filmin senarist koltuğunda ise Jeff Pinkner ve Scott Rosenberg birlikte oturacaklar. One Punch Man filmi ile kanlı canlı bir Saitama karakterini izleme şansı elde edeceğiz. Ancak çoğu hayran bu habere biraz tepkili yaklaşıyor.

Daha önce karşımıza çıkan Full Metal Alchemist, Bleach ve Netflix tarafından uyarlaması yapılan Death Note gibi ünlü anime ve manga serilerinin film versiyonlarının beklentilerin çok altında kalması hayranlarda One Punch Man filmi için de ister istemez bir ön yargı oluşturuyor. Bakalım One Punch Man sinema filmi ile bu ön yargıları kırmayı başarabilecek mi?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir