Anasayfa > Sanat Haberleri > Paylaşılan The Batman Silinen Sahnesi İçinde Joker’in Bulunduğu Bir Kesit Sunuyor

Paylaşılan The Batman Silinen Sahnesi İçinde Joker’in Bulunduğu Bir Kesit Sunuyor

Yönetmen Matt Reeves’in önceden bahsetmiş olduğu The Batman silinen sahnesi nihayetinde gün yüzüne çıktı.

The Batman Globalde 248.5 Milyon Dolar Gişe Yaptı

The Batman filmi dedektiflik teması gereği Batman için pek çok bulmaca içermiş olsa da kapanış jeneriğinin ardından çıkan sahne bu sefer izleyicileri bu bulmacaya dahil ederek rataalada.com sayfasına davet etmişti. Filmdeki şifreli siteyle aynı isme sahip bu ARG (Alternatif Gerçeklik Oyunu) sitesinde sorulara doğru cevaplar vermeniz karşılığında filmle ilgili sürekli eklenen yeni içeriklere erişim kazanıyordunuz. En son Paul Dano (Riddler) tarafından hazırlanan bir Riddler çizgi romanını duyuran site bu sefer daha büyük bir paylaşım yaptı.

Çıkan üç soruya da doğru cevap vermeniz karşılığında site karşınıza bir video çıkarıyor. Ve bu video yönetmen Matt Reeves‘in bahsetmiş olduğu silinen Batman ve Joker sahnesinin ta kendisi. Batman‘in, Riddler soruşturmasının erken safhalarında Joker‘den yardım almak için Arkham Asylum‘a gittiği bu 5 dakikalık kesitte The Batman karanlık evreninin Joker‘ini görme şansı elde ediyoruz. Sahneler yüzünün tamamını net olarak görebilmemizi engelleyecek şekilde çekilmiş olsa da yaralarla dolu yüzü, yolunmuş gibi duran saçları ve kabuk bağlamış elleriyle Joker‘in hastalıklı bir görüntüye sahip olduğu görülüyor.

Bu sahne silinmiş olsa da The Batman hala Joker‘in Riddler ile konuştuğu ufak bir sahneyi içeriyor, ki bu da devam filminde Batman‘in Joker ile karşılaşıp karşılaşmayacağı sorusunu ortaya çıkarıyor. Buna rağmen yönetmen Reeves devam filmi için belli bir baş düşmana odaklanmadığını belirtmekle birlikte Mr. Freeze ve Two Face gibi düşmanları da tanıttı. Robert Pattinson ise Batman‘in Baykuşlar Divanı ile savaşını görmek istediğini belirtti.

Hakkında Dilara Yıldırım

Oyunlara olan ilgisi henüz 6 yaşındayken başlamış bir Metal Gear hayranı. Son zamanlarda da Steam'in sömürgesi altına girmiş, oyun koleksiyonculuğu hayalleri olan basit bir Dilbilim öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir