Anasayfa > Sanat Haberleri > Phoebe Waller-Bridge, Yeni Mr. & Mrs. Smith Dizisinde Yer Alacak

Phoebe Waller-Bridge, Yeni Mr. & Mrs. Smith Dizisinde Yer Alacak

Fleabag ve Crashing dizilerinin senarist ve oyuncusu, son zamanların en iddialı dizi yaratıcılarından Phoebe Waller-Bridge, Donald Glover ile birlikte yeni Mr. & Mrs. Smith dizinde yer alacak. 

Fleabag ile son yılların en beğenilen dizilerinden birine imzasını atan başarılı senarist ve oyuncu Phoebe Waller- Bridge, yakında Mr. & Mrs. Smith dizisiyle sahalara geri dönüyor. Üstelik yalnızca başrol oyunculuğunu değil senaristliği de birlikte yürütecek Phoebe ve Donald ikilisinin, 2005 yayınlanan Mr. & Mrs. Smith filmini nasıl yeniden yorumlayacakları merak konusu. Phoebe’nin drama ve komediyi aynı anda verip seyirciyi ağlamakla gülmek arasında bıraktığı karakteristik hikaye anlatış usülüne aşinayız ancak Donald Glover’ın Phoebe ile aynı noktada buluşup bulaşamayacağını yakında hep birlikte göreceğiz.

phoebe waller-bridge

Oyuncu, senarist, şarkıcı ve komedyen olan Donald Grover, kendisi yazıp yönettiği Atlanta dizisiyle televizyon kariyerine başlamadan önce Grammy ödüllü bir R&B sanatçısıydı. Phoebe ise kendisi yazıp oynadığı Fleabag dizisiyle,  71. Emmy  Ödül Töreninde, en iyi kadın oyuncu, en iyi komedi  dizisi gibi pek çok  farklı kategoride ödül kazanmıştı. Bu iki başarılı ve mizah duygusu yüksek insanı aynı projede görmek oldukça merak uyandırıcı. 2005 yılında Angelina Jolie ve Brad Pitt’in başrollerinde yer aldığı Mr. & Mrs. Smith filminin dizi uyarlaması Amazon tarafından hazırlanıyor. Dizide başroller dışında hangi oyucuların yer alacağı ve senaryonun nasıl ilerlediği henüz açıklanmış değil.

phoebe waller-bridge

Phoebe Waller-Bridge ve Donald Grover’ın birlikte yazıp oynayacağı dizinin,  2022 yılında Amazon Prime platformu üzerinden yayınlanması planlanıyor. Yeni dizi yayınlanıncaya kadar Waller-Bridge’in bol ödüllü Fleabag dizisini izlemek, yeni Mr. & Mrs. Smitt dizisi hakkında fikir sahibi olmanıza yardımcı olabilir. Fleabag dizisi, travma yaşayan bir kadının hayatındaki sorunlar ile nasıl baş ettiğini mizahi bir dille anlatırken, izleyiciye hem suçluluk, hem empati duygusunu vermeyi başarıyor. Dizinin yaratıcısı Waller-Bridge, bunca travmanın içine komediyi öyle ince işlemiş ki, 2 sezonun nasıl bittiği anlamak mümkün değil. Herşeyi tadında bırakmayı seven senarist ilk dizisi Crashing’i de tek sezonda bitirmişti.

Yeni Mr. & Mrs. Smitt dizisinde bizi ne sürprizler beklediğini gelecek yıl hep birlikte göreceğiz.

 

Hakkında Ayşe Nur Alagöz

Bazen yazar, bazen yazmaz bir 46'lık.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir