Anasayfa > Sanat Haberleri > Rick and Morty 5. Sezon Hakkında Yeni Haberler Var

Rick and Morty 5. Sezon Hakkında Yeni Haberler Var

4. sezonunun ikiye bölünmesiyle iyice merak uyandıran Rick and Morty dizisinde 5. sezon hakkında haber var! Yardımcı yönetmenden gelen açıklama haberimizde.

Rick and Morty ilk çıktığı zamandan beri bir çok insan tarafından sevilen, merakla beklenen ve neredeyse her ortamda muhabbeti geçen animasyonlardan biri. 2013 yapımı animasyon çıkış tarihinden 2019 Aralık ayına kadar yalnızca 37 bölüm yayınlamıştı. Dizinin 4. sezonunun Aralık ayında 5 bölüm ile yarım bırakılması ise izleyenleri daha da sabırsızlandırmış ve sosyal medyada kafa karışıklığı ve öfke belirten paylaşımlara sebep olmuştu.

Fakat Rick and Morty’nin 5. sezonu ile ilgili merak uyandırıcı gelişmeler var.

Sevilen animasyonun yardımcı yönetmeni Justin Roiland ile SlashFilm web sitesi tarafından yapılan röportaja göre 5. sezon neredeyse hazır. Fakat 5. sezon üzerinde yapılacak animasyon çalışmalarının bu süreci uzatabileceğini belirten Roiland, 4. sezonda olduğu gibi 5. sezonun da iki parça halinde yayınlanıp yayınlanamayacağı konusunda hayranlar kadar bilgi sahibi: Hiç bir şeyden emin değil!

Roiland aynı zamanda animasyonun yayınlanma şekline kendisinin karar veremediğini, fakat kendisi karar verebiliyor olsaydı her ay 1 bölüm yayınlamak istediğini belirtti. Roiland her ay büyük bir etkinlik ile yeni bölümü çıkarmanın daha etkili olacağını düşünüyor. Bu şekilde yayınlanan bir animasyonun yıl boyunca canlı kalacağını, aynı zamanda da bölümler üzerinde çalışmak için yeterli zamanları olacağını söylüyor.

Rick and Morty’nin yeni sezonunun ne zaman çıkacağını, hatta çıksa bile ne şekilde yayımlanabileceği ile ilgili kesin bilgi sahibi değiliz. Fakat bana kalırsa her ay bir bölüm izleyebilmek fikri de fena değil, böylelikle uzun süre boyunca hiç yeni bölüm izlemeden beklemeye gerek kalmazdı, her ortamda da yeni bölümü konuşurduk.

Hakkında İrem Hamamcılar

İrem İngilizce öğretmeni, sıkı bir DnD oyuncusu ve çocuklara DM'lik yapıyor. Bunlardan kalan zamanını okumak ve internetten oyun izlemekle geçiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir