Anasayfa > Sanat Haberleri > Rick and Morty Yeni Bölüm İsimleri Belli Oldu

Rick and Morty Yeni Bölüm İsimleri Belli Oldu

Sevilen çizgi dizi Rick and Morty 4. sezonunu ikiye bölmüştü, ilk kısmı da beğenilmişti. Sevenlerini sevindiren haber geldi, yeni bölüm isimleri belli oldu.

Sezonun ilk kısmı yine birçok eğlenceli ve beyin patlatıcı bölümleri ile sık sık kendinden söz ettirmişti. Yeni çıkacak sezonun da bölüm isimleri dizinin çizgisini bozmadan devam edeceğini gösteriyor. Tabii ilk 5 bölümün ardından yine sadece 5 bölüm izleyecek olmamız içimizde bir burkukluk yaratıyor. Fakat yaratıcılığını konuşturan Adult Swim dizisini eleştirmek için bunun yeterli olmayacağı da çok açık. Rick and Morty yeni bölümleri ise bol bol göndermeye sahip.

Rick and Mort 4. Sezon 2. Yarı Fragmanı Yayınlandı!

Dizinin ikinci yarısı izleyicileriyle 3 Mayıs tarihinde buluşacak. Fakat bölümlerin hafta hafta yayınlanacağını düşünürsek, diziyi Netflix’te izleyen seyirciler için izleme tarihleri biraz daha sorun olmaya devam edebilir, çünkü en iyi ihtimalle dahi Netflix dizinin 2. yarısının tamamının bitmesini bekleyecek ve ancak bundan sonra platformda listeleyecek. Tabii platformlar arasında başka bir sorun daha gündeme gelmezse. Kısacası 4. sezon, Netflix izleyicileri açısından kabus olmaya devam ediyor.

Neyse lafı daha fazla uzatmadan sezonun 2. kısım bölüm isimlerini sizlerle paylaşalım. Nasılsa gelişmeleri sizlerle sitemizden paylaşmaya devam edeceğiz.

Never Ricking Morty –  Promortyus – The Vat of Acid Episode – Childrick of Mort – Star Mort: Rickturn of the Jerri

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir