Anasayfa > Sanat Haberleri > The Other Five Adında Rick & Morty Bölümünün Fragmanı Yayınlandı

The Other Five Adında Rick & Morty Bölümünün Fragmanı Yayınlandı

Geçtiğimiz saatlerde Adult Swim Rick and Morty 4. sezonu için  The Other Five adındaki 6. bölümün fragmanını yayınladı. Detaylar haberimizde.

Çoğu izleyici 15 Aralık 2019 tarihinde yayınlanan 5. bölümün ardından yeni bölümü dört gözle bekliyorlar. İzleyiciler ise şunu merak ediyor. Yeni yayınlanan fragman 1 Nisan şakası mı yoksa gerçek bir fragman mı? Çünkü fragman tam 1 Nisan’da yayınlandı. Konu Adult Swim olunca işler daha da kafa karıştırıcı hale geliyor. The Other Five adındaki Fragmanda bolca aksiyon sahneleri görüyoruz. Rick ve Morty karakterlerini de demir zırhlar içinde kılıçlarıyla savaşırken görmek izleyicileri oldukça heyecanlandırdı. Aksiyonu, macerayı kara mizah eşliğinde harmanlayan Rick and Morty, önceki bölümlerden aşina olduğumu karakterler ve bolca film göndermeleri içeriyor. Mesela fragmanda gördüğümüz Star Wars’ı andıran ışın kılıçlarıyla dövüş sahnesi, ya da Joker’in klasik kimyasala düşme sahnesini andıran bir kısım görüyoruz. Bölümün çıkış tarihi 3 Mayıs 2020’de yayınlanacak. Bu ay çıkması tahmin edilen bölümün 3 Mayıs tarihine alınması büyük ihtimalle koronavirüs yüzünden evden çalışma kararı alınmasıdır. Fakat dediğimiz gibi bu fragman 1 Nisan şakası olabilir. Onun için beklentileri pek de yüksek tutmayın deriz.

The Other Five

The Other Five adlı fragmana bakılacak olursa 3 Mayıs 2020’den sonra kalan 5 bölümün daha gelmesi planlanıyor. Yani sezonun sadece 5 bölümden oluşacağı teorileri de çökmüş bulunuyor.

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir