Anasayfa > Sanat Haberleri > Riot LoL Animasyon Dizisi Arcane İçin Yeni Bir Klip Yayımladı

Riot LoL Animasyon Dizisi Arcane İçin Yeni Bir Klip Yayımladı

Beklenilen çıkış mevsimi yaklaşırken Riot hayranların merakını uyandıran Arcane için yeni klipler yayınlamaya devam ediyor.

Dün erken saatlerde Riot Games, Weibo üzerinden League of Legends animasyon serisi olan Arcane için yeni bir kısa klip yayınladı. 2 dakika süren bu klip dizinin Jinx ve Vi‘ın eski zamanlarını içeren kısmından küçük bir kesit sunuyor. Kesitte Jinx ve Vi yaşadıkları şehir olan Piltover‘da bir çatıda birlikte otururken Vi şehrin izlerindeki anılarını Jinx ile paylaşıyor. Klip Vi‘ın Jinx‘e muhtemelen bir çete içindeki takma adı olan Powder ismiyle seslenerek düşündüğünden çok daha güçlü olduğunu ve şehrin bir gün onlara saygı duyacağını söylemesiyle sonlanıyor.

Arcane çıkış zamanı yaklaşırken Riot kesitlerle bu animasyon dizisinin tanıtımını yapmayı sürdürüyor. En son Haziran ayında paylaşılan videoda Jinx‘in şu anki League of Legends zamanına yakın fakat aklını henüz tamamen kaçırmamış haliyle, kardeşler arası rekabet sebebiyle Vi‘a karşı hissettiği hırsla birlikte görmüştük. Daha erken zamanlara giden bu kesitte araları fazlasıyla iyiyken ve tatlı bir kardeş ilişkisine sahipken ikilinin arasını neyin açtığının yanıtlarını yalnızca dizide göreceğiz.

Arcane Jinx Odaklı Yeni Tanıtım Filmi ile Karşımızda

Arcane bu sonbahar içerisinde Netflix üzerinden çıkış yapacak, buna rağmen Riot Games ya da Netflix henüz kesin bir tarih belirtmiş değil. Fakat reklam olarak paylaşılan içeriklerin son zamanlarda artış göstermesiyle yakın bir zamanda çıkış tarihi duyurusu almamız mümkün.

Hakkında Dilara Yıldırım

Oyunlara olan ilgisi henüz 6 yaşındayken başlamış bir Metal Gear hayranı. Son zamanlarda da Steam'in sömürgesi altına girmiş, oyun koleksiyonculuğu hayalleri olan basit bir Dilbilim öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir