Anasayfa > Sanat Haberleri > Ryan Gosling The Wolfman Filmi Başrolü Olacak

Ryan Gosling The Wolfman Filmi Başrolü Olacak

Ryan Gosling The Wolfman filmi başrolü olacak. 2010 yılında çıkan The Wolfman filminin The Universal Studios tarafından yeniden çekileceği açıklandı.

2010 yılında başrolünde Benicio del Toro‘nun oynadığı The Wolfman filminin Universal Studios tarafından yeniden çekileceği açıklandı. The Invisible Man filmi ile beğeni toplayan Universal Studios bu kez de yaratıklar evrenine yeni çekim The Wolfman filmi ile Ryan Gosling‘i eklemeyi planlıyor.

Variety‘nin haberine göre Universal Studios geçtiğimiz aylarda bir çok yönetmen ile görüşme yapıyordu. Şu an için film çekimini gerçekleştirecek yönetmen belli değil. Fakat görüşme yapılan isimler arasında Bad Education dizisinin yönetmenliğini yapan Cory Finley var. Yeniden çekilecek filmin senaryosu ise Orange is the New Black dizisinin senaryosunu yazan Lauren Schuker Blum ve Rebecca Angelo tarafından yazıldı. Senaryo ile ilgili olarak bildiğimiz tek şey korku gerilim kategorisinde yer alacağı ve içinde doğaüstü etkilerin şaşırtmacası olacağı.

Eve Kapanmışken İzlenebilecek 10 Animasyon Film

Universal Studios yaratık filmleri ile adeta bir Marvel Sinema Evreni (MCU) oluşturmaya çalışmıştı. Fakat daha sonra bu amaçtan vazgeçip film yapımcılarının fantastik ve korku gerilim filmlerini Universal Studios adı altında bir araya toplama kararı almıştı. Şu an için Ryan Gosling The Wolfman filmi başrolü olacak ve yeniden çekilen film bu toplamanın bir parçası olacak.

Hakkında İrem Hamamcılar

İrem İngilizce öğretmeni, sıkı bir DnD oyuncusu ve çocuklara DM'lik yapıyor. Bunlardan kalan zamanını okumak ve internetten oyun izlemekle geçiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir