Anasayfa > Sanat Haberleri > Ryan Reynolds Adam Project Filminden İlk Fotoğrafları Paylaştı

Ryan Reynolds Adam Project Filminden İlk Fotoğrafları Paylaştı

Deadpool, Green Lantern gibi filmlerle tanınan isim Ryan Reynolds Adam Project filminden ilk fotoğrafları paylaştı. Detaylar haberimizde.

Deadpool ile yıldızı parlayan ve büyük bir şöhrete kavuşan Ryan Reynolds, yeni filmi için çalışmalara başlamıştı. Netflix üzerinden yayınlanacak yeni filmin adı Adam Project olarak duyurulmuştu. Bilim kurgu ve aksiyon temalı olacak filmin ana konusu ise zaman yolculuğu yapıp geçmişe giden bir karakter olacak gibi duruyor. Çekimleri geçtiğimiz hafta başlayan Adam Project hakkında ilk fotoğraflar ise Ryan Reynolds’ın sosyal medya hesapları üzerinden paylaşıldı.

“Adam Project’te ilk haftamızı tamamladık. Bu iki fotoğrafın yanında Netflix, filmin bir kısmını da çektiğimizi duyunca sevinecektir. Arkadaşım, yaşam koçum ve yönetmenim olan Shawn Levy’in güçlü kollarına döndüğüm için çok mutluyum”

Ryan Reynolds ‘ın yer aldığı Adam Project filmi hakkında şimdilik bildiğimiz detaylar bunlarla sınırlı. Filmin ne zaman vizyona gireceği ya da çekimlerin ne zaman sona ereceği hakkındaki bilgiler henüz gizemini koruyor. Ayrıca film, Ryan Reynolds’un yanında Mark Ruffalo, Zoe Saldana, Catherine Keener, ve Jennifer Garner gibi diğer ünlü oyuncuları da barındırıyor.

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir