Anasayfa > Sanat Haberleri > Salgın Kampanyası Bağışçıları Friends Çekimlerine Katılma Şansı Yakalayacak

Salgın Kampanyası Bağışçıları Friends Çekimlerine Katılma Şansı Yakalayacak

All In Challenge kampanyasına destek olan bağışçılar, Friends reunion özel bölümünün çekimlerine katılma fırsatını yakalayacak.

friends reunion

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Matthew Perry, Lisa Kudrow ve David Schwimmer‘i tekrar buluşturacak olan Friends özel bölümü geçtiğimiz şubat ayında onaylanmıştı. Özel bölümün çekimleri ise COVID-19 salgını sebebiyle belirsiz bir tarihe ertelendi.

Friends Reunion Kesinleşti! – Fakat Bilmeniz Gereken Bir Şey Var

Efsanevi dizinin kadrosu ise All In Challenge yardım kampanyasına katıldığını duyurdu. Kampanyaya bağış yapan destekçilerden biri, beş yakını ile birlikte Friends reunion özel bölümü çekimlerine katılma şansı yakalayacak.

friends reunion 3

Sosyal medya hesaplarından dizinin hayranlarını kampanyaya destek olma konusunda teşvik eden aktörler, şanslı bir bağışçıyı bölüm çekimlerine davet edecek. Seçilen kişi beş arkadaşıyla beraber Central Perk setinde oyuncularla beraber kahve içme şansını da yakalayacak. Özel bölüm çekimlerine dahil olma fırsatıyla beraber Warner Bros. Studio Tour adındaki geziye katılabilecek.

1994‘ten bu yana popülerliğini korumaya devam eden dizinin özel bölümü yeni HBO Max bünyesinde yayınlanacak. Dizinin aktörlerinin şubat ayında doğruladığı özel bölümün çekimleri ertelense de bu yıl içerisinde tamamlanacağı tahminler arasında.

27 Mayıs 2020 tarihinde hizmete hazır hale gelecek olan HBO Max aylık 15 dolarlık bir ücrete sahip. Friends‘in tüm bölümlerinin yanı sıra Gossip Girl reboot da HBO Max’da olacak. The Hollywood Reporter tarafından yapılan habere göre Friends’in özel bölümü ise HBO Max çıkışına yetişemeyecek.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir