Anasayfa > Sanat Haberleri > Scream 5 İçin Tanıtım Videosu Yayınlandı

Scream 5 İçin Tanıtım Videosu Yayınlandı

Slasher filmlerinin popüler yüzü olan Scream geri dönüyor. Scream 5 için tanıtım videosu yayınlandı. Detaylar haberimizde.

Son zamanlarda eski slasher filmlerinin veya klasikleşmiş korku filmlerinin geri döndüğünü görüyoruz. Halloween, Evil Dead gibi eserlerin yanında Scream de dönüş yapıyor. Filmin resmi Twitter hesabından yayınlanan videoda hem serinin meşhur yüzü Ghostface’i hem de filmin yayınlanma tarihini görüyoruz.

Ash Vs Evil Dead Hakkında Yeni Gelişmeler Oluştu

A Nightmare on Elm Street, The Hills Have Eyes gibi yapımlarını üstlenen korku filmlerinin babası Wes Craven tarafından yaratılan seri, 14 Ocak 2022’de beyaz perdede yerini alacak. Videonun açıklamasında ise film ile ilgili şu sözler yazıyor:

14 Ocak 2022’de ÇIĞLIK atışlarınızı duyacağız.”

Scream 5 adlı filmin şimdilik bilinen oyuncu ekibi ise Courtney Fox (Gale Weathers), Neve Campbell (Sidney Prescott), Melissa Barrera ve David Arquette (Dewey Riley) olarak geçiyor. Filmin yönetmenleri ise Matt Bettinelli- Olpin ve Tyler Gillett olarak biliniyor. Beşinci filmin bir üçlemenin başlangıcı olduğunu belirten Wes Craven, filmin yazar kadrosunda yer alıyor fakat kendisi 2015 yılında vefat etmişti. Bu yüzden üçlemenin devamı seriyi ne kadar etkiler bilemiyoruz. Filmin çekimleri ise bu sonbaharda başlayacak. Filmin, 2015’de yayınlanan Scream dizisi ile bağlantılı olup olmadığı da henüz bilinmiyor.

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir