Anasayfa > Sanat Haberleri > Sen Hiç Ateş Böceği Gördün Mü Fragmanı Yayınlandı

Sen Hiç Ateş Böceği Gördün Mü Fragmanı Yayınlandı

Netflix’in izleyicileri ile buluşturmaya hazırlandığı Sen Hiç Ateş Böceği Gördün Mü fragmanı ile ilk kez karşımızda. Detaylar haberimizde.

Netflix ülkemizdeki projelerini gün geçtikçe arttırmaya ve bunları izleyiciler ile buluşturmaya devam ediyor. 50 M², Kağıttan Hayatlar ve Bir Başkadır gibi orijinal yerli yapımlar ile son zamanda kullanıcıların büyük beğenisini kazanmış olan platformun ülkemizdeki son hamlelerinden biri de Yılmaz Erdoğan tarafından kaleme alınmış olan Sen Hiç Ateş Böceği Gördün Mü adlı ünlü tiyatro oyunun film uyarlaması oldu. 1999 yılında sahneye konmuş olan oyunun film uyarlaması nisan ayı içerisinde Netflix izleyicilerinin karşısında olacak.

Sevilen esere sadık kalınarak çekilmiş olan filmin başrollerinde Devrim Yakut, Ece Erkek ve Engin Alkan yer alıyor. Neredeyse insanüstü bir yetenekle doğmuş olan ve sayılarla arası çok iyi olan Gülseren karakterinin başından geçenlerin yeri geldiğinde esprili, yeri geldiğinde ise duygusal bir dille anlatıldığı filmde karakterimizin çevresinde şekillenen olayların yanı sıra ülkenin uğradığı değişim de izleyicilere aktarılacak. Fragmanı ile beğeni toplamış olan Sen Hiç Ateş Böceği Gördün Mü 9 Nisan günü Netflix ekranlarında olacak

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir