Anasayfa > Sanat Haberleri > Sex Education 3. Sezon İçin Yeni Görseller Geldi

Sex Education 3. Sezon İçin Yeni Görseller Geldi

Netflix’in sevilen gençlik dizisi Sex Education 3. sezon ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanırken yeni görseller de paylaşıldı.

Başrollerinde Gillian Anderson, Emma Mackey, Asa Butterfield, Connor Swindells ve Ncuti Gatwa’nın bulunduğu Sex Education, yeni sezonuyla izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Netflix yapımı, sevilen gençlik dizisinin yönetmen koltuğunda Ben Taylor ve Runyararo Mapfumo otururken dizinin senaryosunu kaleme alan ekibi ise Sophie Goodhart, Temi Wilkey, Jodie Mitchell, Selina Lim, Alice Seabright ve Mawaan Rizwan isimleri oluşturuyor.

Sex Education 3. sezon onayını 2020 şubat ayı içerisinde alınmıştı. Geçtiğimiz yıl mayıs ayında çekimlerinin başlaması beklenen dizinin çekimleri pandemi koşulları sebebiyle ertelenmişti. Uygun çekim koşulları sağlanınca 2020’nin yaz mevsiminin son haftalarında dizinin 3. sezon çekimlerine başlandı. Geçtiğimiz mart ayında ise çekimler son buldu.

Sex Education 3. Sezon Çekimleri Ertelendi

17 Eylül 2021’de 3. sezonuyla Netflix üzerinden yayımlanacak diziden yeni görseller paylaşıldı.

 

Sex Education, annesi seks terapisti olan Otis‘in okulda statü ve para kazanmak amacıyla okulun asi kızı Maeve önderliğinde merdiven altı seks terapileri düzenlemesini konu ediniyor. Hikayenin devamında Moordale lisesindeki öğrencilerin hayatlarına ortak oluyoruz.

 

İlk iki sezonu büyük beğeniyle karşılanan dizinin üçüncü sezonunda diziye yeni isimler dahil olacak. Diziye yeni katılan karakterlerden biri Bay Groff‘un ağabeyi olan Peter Groff , Jason Isaacs tarafından canlandırılırken diziye yeni katılan bir diğer karakter olan Moordale lisesi öğrencisi Cal karakterin Dua Saleh hayat verecek. Ayrıca Sex Education 3. sezonunda Elsie‘nin üvey annesi olan Anna karakteriyle Indra Ové da seyirciyle buluşacak.

 

Hakkında Berfin ERGİN

Az şey bilip çok şey söyleyen bir sinema tutkunu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir