Anasayfa > Sanat Haberleri > Shazam 2 Fragmanı ile İlk Kez Karşımızda

Shazam 2 Fragmanı ile İlk Kez Karşımızda

İlk filmin devamı niteliğinde karşımıza çıkmaya hazırlanan Shazam 2 fragmanı ile bizleri şimdiden heyecanlandırdı. Detaylar haberimizde.

DC Comics‘in sevilen süper kahramanlarından olan Shazam uzun geçmişine rağmen beyaz perdede kendine ilk kez 2019 yılında yer bulmayı başardı. Başrol koltuğunda Asher Angel ve Zachary Levi‘nin oturduğu yapım ülkemizde de Shazam! 6 Güç adı ile vizyona girdi. Hem eleştirmenlerden hem de seyircilerden olumlu eleştiriler almayı başaran yapım hiç beklemediği bir anda süper kahraman güçlerine kavuşan ve bunlarla baş etmeye çalışırken bir yandan da tehditlerin üstesinden gelmeye çalışan bir gencin maceralarını gözler önüne seriyordu. DC Comics‘in yarattığı sinematik evrende firmanın Batman, Superman, Green Lantern ve Wonder Woman gibi popüler karakterlerini sollayarak kendine şimdiden sağlam bir yer edinmeyi başarmış olan Shazam‘ın maceraları Shazam Fury of the Gods ile devam edecek.

lan Moore Süper Kahraman Filmleri Hakkında Ağır Konuştu

Shazam 2. filmde de komedi tonundan bir şey kaybetmiş gibi görünmüyor ancak işlerin daha da ciddiye bineceği de bir gerçek. 2023 yılı içerisinde izleyicilerle buluşmaya hazırlanan yapımın yönetmen koltuğunda tıpkı ilk filmde olduğu gibi David F. Sandberg oturacak. Bunun yanı sıra ilk filmden aşina olduğumuz Adam Brody, Marta Milans gibi isimler de filmde Zachary Levi ve Asher Angel‘a eşlik ediyor olacaklar. Shazam‘ın kostüm detaylarını yakından gördüğümüz bu kısa fragmandan pek fazla detay elde edemesek de Shazam 2 şimdiden izleyicileri heyecanlandırmayı başarmış vaziyette.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir