Anasayfa > Sanat Haberleri > Shazam 2 ‘nin Çekimleri İçin Tarih Belli Oldu

Shazam 2 ‘nin Çekimleri İçin Tarih Belli Oldu

Hayranlar tarafından merakla beklenen yapımlardan olan Shazam 2 ‘nin çekimlerinin başlayacağı tarih belli oldu. Detaylar haberimizde.

DC Comics‘in aynı adlı çizgi romanından beyaz perdeye uyarladığı Shazam izleyiciler tarafından çoğunlukla olumlu yorumlar ile karşılanmıştı. Billy Batson adındaki bir lise öğrencisinin süper güçler elde etmesi ile birlikte başından geçen maceraların son zamanlarda süper kahraman filmlerinden alışık olduğumuzun aksine eğlenceli bir biçimde anlatıldığı film çoğu izleyiciyi çocukluğunda izlediği süper kahraman filmlerinin dünyasına götürüyordu. Filmin sade ve eğlenceli yapısı, kolay izlenebilirliği ve mizah dozunun çok iyi ayarlanması da Shazam 2 ‘nin merakla beklenmesine yol açan etkenlerdendi.

Shazam 2

İlk filmin yönetmen koltuğunda oturan David F. Sandberg hayranlar tarafından merakla beklenen ikinci filmin çekimlerinin ne zaman başlayacağı ile ilgili bazı açıklamalarda bulundu. Yönetmenin açıklamalarına göre filmin çekimleri 2020 yılının sonlarına doğru başlayacak. Çekim aşamasının başlaması için bu tarihin seçilmesinde ise elbette ki neredeyse tüm dünyayı etkisi altına almış olan COVID-19 salgını var. Salgın sebebiyle sinema sektöründen de arka arkaya gelen erteleme haberleri Shazam‘ın devam filminin çekimlerini de bir miktar aksatmış gibi görünüyor.

Çıkışından bu yana dünya genelinde 364 milyon dolarlık bir hasılata ulaşmayı başaran ilk filmin ardından gelecek olan devam filmi bakalım aynı başarıyı yakalayabilecek mi? İlk filmin eksik bıraktığı bazı noktaları tamamlaması açısından önem taşıyan filmin vizyon tarihine ilişkin en iyimser tahmin ise 2022 yılının bahar ayları gibi görünüyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir