Anasayfa > Sanat Haberleri > Snowpiercer Dizisi İçin Bir Fragman Daha Yayınlandı

Snowpiercer Dizisi İçin Bir Fragman Daha Yayınlandı

İzleyiciler tarafından merakla beklenen Snowpiercer dizisi için yepyeni bir tanıtım fragmanı yayınlandı. Detaylar haberimizde.

2013 yılında vizyona giren ve Le Transperceneige adlı çizgi roman serisinden uyarlanan Snowpiercer filmi hem eleştirmenler hem de izleyicilerden olumlu eleştiriler almayı başarmıştı. Parasite filmi ile 6 dalda Oscar kazanan yönetmen Bong Joon-ho‘nun ellerinden çıkan Snowpiercer filmi distopya türünün de başarılı örnekleri arasında. Ters giden bir deney sonrası yaşanamayacak hale gelen dünyada hayatta kalan insanların sürekli hareket halinde olan bir trende yaşamak zorunda kaldıkları hikayede bu insanların yaşam mücadelesi ve sınıf çatışması işleniyordu.

https://www.youtube.com/watch?v=fVMF7tz-20c

Amerika merkezli TNT kanalı tarafından izleyicilere sunulacak olan Snowpiercer dizisi için ilk yayın tarihi 31 Mayıs olarak belirlenmişti. Ancak muhtemelen COVİD-19 salgını nedeniyle insanların evlerinde kalmayı tercih ettikleri şu günlerde durumdan faydalanmak isteyen TNT tarafından yeni yayın tarihi erkene çekilerek 17 Mayıs 2020 olarak belirlenmiş durumda. Merakla beklenen dizinin başrollerini ise Oscar ödüllü Jennifer Connely ve Daveed Diggs paylaşıyor.

2013 yapımı filmin aldığı iyi eleştirilerden sonra bakalım Snowpiercer dizisi içinde yorumlar aynı oranda olumlu olacak mı?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir