Anasayfa > Sanat Haberleri > Snowpiercer Dizisi İçin Yeni Bir Fragman Yayınlandı

Snowpiercer Dizisi İçin Yeni Bir Fragman Yayınlandı

Parasite ile Oscar ödülü kazanan yönetmen Bong Joon Ho’nun aynı adlı filminden uyarlanan Snowpiercer dizisi için yeni bir fragman yayınlandı. Detaylar haberimizde.

Bong Joon Ho‘nun yönetmen koltuğunda oturduğu ve Le Transperceneige adını taşıyan çizgi roman serisinden uyarlanmış olan film Snowpiercer filminin dizi uyarlamasından izleyicileri heyecanlandıracak yeni bir fragman yayınlandı. Kıyamet sonrası bir dünyada geçen yapım, dünyanın nükleer savaş sonrası içine girdiği buzul çağında insanlığın son kalesi olan sürekli hareket halindeki bir trende geçiyor.

Snowpiercer dizisi için ilk duyuru yapıldığında yalnızca Amerika merkezli TNT kanalında seyircilerle buluşacağı açıklanmıştı. Ancak daha sonrasında merakla beklenen dizinin Netflix ekranlarında da seyircilerin karşısına çıkacağı açıklandı. Snowpiercer dizisi için ilk yayın tarihi ise başta 31 Mayıs olarak açıklanmış olsa da bu tarih daha sonradan 17 Mayıs olarak değiştirildi.

Seyirciler tarafından merakla beklenen dizinin başrollerini Oscar ödüllü oyuncu Jennifer Conneliy ve Daveed Diggs paylaşıyor. Dizinin seyircilerin karşısına çıkacak ilk bölümünün yönetmeni ise Doctor Strange‘den de tanıdığımız Scott Derrickson. Bakalım 17 Mayıs tarihinde seyircilerle buluşacak olan dizi izleyicilerin beklentilerini karşılamayı başarabilecek mi?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir