Anasayfa > Sanat Haberleri > Sonic the Hedgehog 2 Geliyor!

Sonic the Hedgehog 2 Geliyor!

İkonikleşmiş oyun serisi sonrasında sinema dünyasına da adım atan Sonic’in maceraları Sonic the Hedgehog 2 ile devam edecek. Detaylar haberimizde.

SEGA tarafından hayatımıza dahil edilen ve firmanın da maskotu haline gelen hızlı kirpimiz Sonic geçtiğimiz aylarda Sonic teh Hedgehog filmi ile de hikayesini beyaz perdeye taşımıştı. Hayranlar tarafından merakla beklenen film yayınlanan ilk fragmanında Sonic‘in tasarımı ile hayal kırıklığı yaratmış, yapımcılar örnek bir davranış sergileyerek hayranların eleştirileri doğrultusunda hızlı kirpimizi yeniden tasarlamışlardı.

Gişede de hiç de fena olmayan bir başarı sergileyen Sonic macerasını Sonic the Hedgehog 2 ile devam ettirmek için bir kez daha dönüyor. Paramount Pictures cephesinden yapılan açıklamaya göre ikinci film için hazırlıklar başlamış durumda. Henüz filmin ne zaman vizyona gireceği gibi konular belirsizliğini koruyor. İçinde bulunduğumuz pandemi döneminin de etkisi ile hazırlıklar başlamış olsa da filmi yakın zaman içerisinde beyaz perdede görme şansımız varmış gibi görünmüyor.

Sonic the Hedgehog 2

Bilinen detaylar arasında ise Ben Schwartz‘ın ilk filmde olduğu gibi Sonic the Hedgehog 2 ‘de de mavi kirpimizi seslendireceği var. Bunun yanı sıra James Marsden ve Jim Carrey gibi isimler de yine oyuncu kadrosu içerisinde yer alacaklar. Jeff Fowler ise ilk filmin yönetmen koltuğunda oturduğu gibi bu filmde de yönetmenlik görevini üstlenecek. İlk filmi hayranlar tarafından övgü ile karşılanan yapım bakalım ikinci filminde de aynı başarıyı gösterebilecek mi?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir